Lot: 1

Current Price: 50 TL Starting Bid: 50 TL Estimated: TL Losing Winning

Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 6, 3 Ocak 1891, Kapak: Fransa'ya Mutlu Yıllar!, Taş Baskı Gravürlü

Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 6, 3 Ocak 1891, Kapak: Fransa'ya Mutlu Yıllar!, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 6, 3 Ocak 1891, Kapak: Fransa'ya Mutlu Yıllar!, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 115, 4 Şubat 1893, Kapak: Fransa'da Siyasî Çalkantılar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 115, 4 Şubat 1893, Kapak: Fransa'da Siyasî Çalkantılar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 124, 8 Nisan 1893, Kapak: Fransa Halkı Birleşiyor, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 124, 8 Nisan 1893, Kapak: Fransa Halkı Birleşiyor, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 161, 23 Aralık 1893, Kapak: Meclis Toplantısında Dinamitli Saldırı, Arka Kapak: Cezayir'de Fransa ve Sömürge Ordularının İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 161, 23 Aralık 1893, Kapak: Meclis Toplantısında Dinamitli Saldırı, Arka Kapak: Cezayir'de Fransa ve Sömürge Ordularının İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 118, 25 Şubat 1893, Kapak: Meclis Binası Önünde Fransa Bayrağı Renkleri İçinde Çamaşırcı Kadın, Yerde Eski Liyakat Madalyası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 118, 25 Şubat 1893, Kapak: Meclis Binası Önünde Fransa Bayrağı Renkleri İçinde Çamaşırcı Kadın, Yerde Eski Liyakat Madalyası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 63, 6 Şubat 1892, Kapak: Clarence Dükünün Cenazesi, Arka Kapak: Lebrun'un Bir Tablosu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 63, 6 Şubat 1892, Kapak: Clarence Dükünün Cenazesi, Arka Kapak: Lebrun'un Bir Tablosu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 137, 8 Temmuz 1893, Kapak: Victoria Felaketi, Amiral Tryon ve Emrindeki 359 Denizcinin Victoria Gemisi Kazasında Ölümü, Arka Kapak: 1870 Savaşında Öldürülen Alman Askerlerin Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 137, 8 Temmuz 1893, Kapak: Victoria Felaketi, Amiral Tryon ve Emrindeki 359 Denizcinin Victoria Gemisi Kazasında Ölümü, Arka Kapak: 1870 Savaşında Öldürülen Alman Askerlerin Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 114, 28 Ocak 1893, Kapak: Savaş Bakanı General Loizillon, Arka Kapak: Fransa Meclis Başkanı M. Casimir-Perier, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 114, 28 Ocak 1893, Kapak: Savaş Bakanı General Loizillon, Arka Kapak: Fransa Meclis Başkanı M. Casimir-Perier, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 113, 21 Ocak 1893, Kapak: Paris Operası'nda Sapho'da Renee Richard, Arka Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin - Turpin bu yayından sonra haksız yere tutuklandığı anlaşılmış ve affedilmiştir., Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 113, 21 Ocak 1893, Kapak: Paris Operası'nda Sapho'da Renee Richard, Arka Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin - Turpin bu yayından sonra haksız yere tutuklandığı anlaşılmış ve affedilmiştir., Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 121, 18 Mart 1893, Kapak: Petit Journal Resepsiyonu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 121, 18 Mart 1893, Kapak: Petit Journal Resepsiyonu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 158, 2 Aralık 1893, Kapak: Bayan Sandowa'nın Gösterisi, Arka Kapak: Afrikalı Dahomey Kralı Behanzin ve Heyeti, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 158, 2 Aralık 1893, Kapak: Bayan Sandowa'nın Gösterisi, Arka Kapak: Afrikalı Dahomey Kralı Behanzin ve Heyeti, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 132, 3 Haziran 1893, Kapak:Anarşist Komplo, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 132, 3 Haziran 1893, Kapak:Anarşist Komplo, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 131, 27 Mayıs 1893, Kapak: General Dodds'un Dönüşü, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 131, 27 Mayıs 1893, Kapak: General Dodds'un Dönüşü, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 144, 26 Ağustos 1893, Kapak: Le Suchet Kruvazörü'nün Suya İndirilişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 144, 26 Ağustos 1893, Kapak: Le Suchet Kruvazörü'nün Suya İndirilişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 138, 15 Temmuz 1893, Kapak: Paris'te İsyanlar ve Polis Karakollarına Saldırılar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 138, 15 Temmuz 1893, Kapak: Paris'te İsyanlar ve Polis Karakollarına Saldırılar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 117, 18 Şubat 1893, Kapak: Paskalya Hazırlıkları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 117, 18 Şubat 1893, Kapak: Paskalya Hazırlıkları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 112, 14 İubat 1893, Kapak: M. Pasteur'un Emekliliği, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 112, 14 İubat 1893, Kapak: M. Pasteur'un Emekliliği, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 285, 3 Mayıs 1896, Kapak: Cumhuriyet Kutlamaları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 285, 3 Mayıs 1896, Kapak: Cumhuriyet Kutlamaları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 332, 23 Mart 1897, Kapak: Yüzyılın Sonunda Düğün Hazırlıklar, Arka Kapak: Cezayirli Halk ve Fransız Askerler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 332, 23 Mart 1897, Kapak: Yüzyılın Sonunda Düğün Hazırlıklar, Arka Kapak: Cezayirli Halk ve Fransız Askerler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 368, 5 Aralık 1897, Kapak: Panayır Okulu, Arka Kapak: Büyük Londra Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 368, 5 Aralık 1897, Kapak: Panayır Okulu, Arka Kapak: Büyük Londra Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 361, 5 Ocak 1896, Kapak: Yeni Yıldan Beklentiler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 361, 5 Ocak 1896, Kapak: Yeni Yıldan Beklentiler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 119, 4 Mart 1893, Kapak: Generalin Ordusuyla Lille Şehrine Girişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 119, 4 Mart 1893, Kapak: Generalin Ordusuyla Lille Şehrine Girişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 290, 7 Haziran 1896, Kapak: Maequis De Noalles, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 290, 7 Haziran 1896, Kapak: Maequis De Noalles, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 268, 5 Ocak 1896, Kapak: Afrika Kıtasındaki Başarılı General, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 268, 5 Ocak 1896, Kapak: Afrika Kıtasındaki Başarılı General, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 319, 27 Aralık 1896, Kapak: Fransanın Kahramanları: Dupleix, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 319, 27 Aralık 1896, Kapak: Fransanın Kahramanları: Dupleix, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 317, 13 Aralık 1896, Kapak: Yeni Bir Troppmann (Azılı Suçlu) Davası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 317, 13 Aralık 1896, Kapak: Yeni Bir Troppmann (Azılı Suçlu) Davası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 4, 20 Aralık 1890, Kapak: Fransa Ağır Ceza Mahkemeleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 4, 20 Aralık 1890, Kapak: Fransa Ağır Ceza Mahkemeleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 331, 21 Mart 1897, Kapak: Marguerite Kazası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 331, 21 Mart 1897, Kapak: Marguerite Kazası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 321, 10 Ocak 1897, Kapak: Fransız Askerlerinin Kışlalarında Yılbaşı Faaliyetleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 321, 10 Ocak 1897, Kapak: Fransız Askerlerinin Kışlalarında Yılbaşı Faaliyetleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 5, 27 Aralık 1890, Kapak: Beklemek Tablosu, Arka Kapak: Fransız Maceracıların Bilinmeyen Topraklarda İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 5, 27 Aralık 1890, Kapak: Beklemek Tablosu, Arka Kapak: Fransız Maceracıların Bilinmeyen Topraklarda İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 26, 23 Mayıs 1891, Kapak: Fransa Çalışıyor ve Kazanıyor, Arka Kapak: Neron Hipodromda Aslanlarla Birlikte (Tablo), Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 26, 23 Mayıs 1891, Kapak: Fransa Çalışıyor ve Kazanıyor, Arka Kapak: Neron Hipodromda Aslanlarla Birlikte (Tablo), Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 43, 19 Eylül 1891, Kapak: Auerstaedt Dükü General Davout, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 43, 19 Eylül 1891, Kapak: Auerstaedt Dükü General Davout, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 77, 14 Mayıs 1892, Kapak: Fransız Askerlerin Konaklaması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 77, 14 Mayıs 1892, Kapak: Fransız Askerlerin Konaklaması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 7, 10 Ocak 1891, Kapak: Toulon Skandalı Mahkemede, Arka Kapak: Toulon Skandalı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 7, 10 Ocak 1891, Kapak: Toulon Skandalı Mahkemede, Arka Kapak: Toulon Skandalı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 2, 6 Aralık 1890, Kapak: Rouen'in Dramı'ndan Sahneler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 2, 6 Aralık 1890, Kapak: Rouen'in Dramı'ndan Sahneler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 60, 16 Ocak 1892, Kapak: Anastay Hakim Karşısında, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 60, 16 Ocak 1892, Kapak: Anastay Hakim Karşısında, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 371, 26 Aralık 1897, Kapak: Kremlin-Bicetre Suçu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 371, 26 Aralık 1897, Kapak: Kremlin-Bicetre Suçu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 363, 31 Ekim 1897, Kapak: Yeni Polis Müdürü M. Blanc, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 363, 31 Ekim 1897, Kapak: Yeni Polis Müdürü M. Blanc, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 351, 8 Ağustos 1897, Kapak: Sancağin Teslim Edilmesi, Arka Kapak: Almanların Bisikletçi Taburlarına Karşı Köpekli Tatbikatları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 351, 8 Ağustos 1897, Kapak: Sancağin Teslim Edilmesi, Arka Kapak: Almanların Bisikletçi Taburlarına Karşı Köpekli Tatbikatları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 350, 1 Ağustos 1897, Kapak: Cumhurbaşkanının Güney Ziyareti, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 350, 1 Ağustos 1897, Kapak: Cumhurbaşkanının Güney Ziyareti, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 348, 18 Temmuz 1897, Kapak: Fransa'da Sel Felaketi, Arka Kapak: İlk Yardım Tatbikatları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 348, 18 Temmuz 1897, Kapak: Fransa'da Sel Felaketi, Arka Kapak: İlk Yardım Tatbikatları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 303, 6 Eylül 1896, Kapak: Çeşme Sokağının Gizemi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 303, 6 Eylül 1896, Kapak: Çeşme Sokağının Gizemi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 29 Kasım 1890, Kapak: Fransa Cumhurbaşkanı Carnot ve Arka Kapak: Madam Carnot, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 29 Kasım 1890, Kapak: Fransa Cumhurbaşkanı Carnot ve Arka Kapak: Madam Carnot, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 81, 11 Haziran 1892, Kapak: Aubervilliers Heyelanı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 81, 11 Haziran 1892, Kapak: Aubervilliers Heyelanı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 52, 21 Kasım 1891, Kapak: Gambetta Anıtı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 52, 21 Kasım 1891, Kapak: Gambetta Anıtı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 36, 1 Ağustos 1891, Kapak: Fransa'nın Büyük Deniz Manevraları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 36, 1 Ağustos 1891, Kapak: Fransa'nın Büyük Deniz Manevraları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 111, 7 Ocak 1893, Kapak: Fransa'da Düellolar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 111, 7 Ocak 1893, Kapak: Fransa'da Düellolar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 125, 15 Nisan 1893, Kapak: Madam Elisabeth, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 125, 15 Nisan 1893, Kapak: Madam Elisabeth, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 122, 25 Mart 1892, Kapak: Fransa'da Halk Bahisleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 122, 25 Mart 1892, Kapak: Fransa'da Halk Bahisleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 168, 5 Şubat 1894, Kapak: Savaş Bakanını Ziyaret, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 168, 5 Şubat 1894, Kapak: Savaş Bakanını Ziyaret, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 151, 14 Ekim 1893, Kapak: General Portre, Arka Kapak: Toulon Manzarası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 151, 14 Ekim 1893, Kapak: General Portre, Arka Kapak: Toulon Manzarası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 145, 2 Eylül 1893, Kapak: Fransa'da Seçim Hazırlıkları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 145, 2 Eylül 1893, Kapak: Fransa'da Seçim Hazırlıkları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 146, 6 Eylül 1893, Kapak: Ekmekten Daha Fazka Tereyağı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 146, 6 Eylül 1893, Kapak: Ekmekten Daha Fazka Tereyağı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 148, 23 Eylül 1893, Kapak: Askeri Manevralar Konulu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 148, 23 Eylül 1893, Kapak: Askeri Manevralar Konulu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 154, 4 Kasım 1893, Kapak: Mareşal Mac-Hanon'un Cenaze Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 154, 4 Kasım 1893, Kapak: Mareşal Mac-Hanon'un Cenaze Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 123, 1 Nisan 1893, Kapak: Madam Cottu Ağız Ceza Mahkemesinde, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 123, 1 Nisan 1893, Kapak: Madam Cottu Ağız Ceza Mahkemesinde, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 342, 6 Haziran 1897, Kapak: Pazar Yangını Sonrası Madalya Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 342, 6 Haziran 1897, Kapak: Pazar Yangını Sonrası Madalya Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 339, 16 Mayıs 1897, Kapak: Pazar Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 339, 16 Mayıs 1897, Kapak: Pazar Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 293, 29 Haziran 1896, Kapak: Bir İtalyan Casusunun Tutuklanması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 293, 29 Haziran 1896, Kapak: Bir İtalyan Casusunun Tutuklanması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 352, 15 Ağustos 1897, Kapak: Hindistan'da Fransızlara Karşı İsyan, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 352, 15 Ağustos 1897, Kapak: Hindistan'da Fransızlara Karşı İsyan, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 312, 9 Kasım 1896, Kapak: Madam Druaux ve Kızı, Arka Kapak: Suikastçi Aubert ve Marguerite Dubois, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 312, 9 Kasım 1896, Kapak: Madam Druaux ve Kızı, Arka Kapak: Suikastçi Aubert ve Marguerite Dubois, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 299, 9 Ağustos 1896, Kapak: General Jamont, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 299, 9 Ağustos 1896, Kapak: General Jamont, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 281, 5 Nisan 1896, Kapak: Fourcade Kreşinde Madam Faure, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 281, 5 Nisan 1896, Kapak: Fourcade Kreşinde Madam Faure, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 277, 8 Mart 1896, Kapak: Alman Müfrezelerinin Firar Ederek Fransızlara Sığınması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 277, 8 Mart 1896, Kapak: Alman Müfrezelerinin Firar Ederek Fransızlara Sığınması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 330, 14 Mart 1897, Kapak: İngiltere Kraliçesi'nin Ziyaret,, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 330, 14 Mart 1897, Kapak: İngiltere Kraliçesi'nin Ziyaret,, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 353, 22 Ağustos 1897, Kapak: Suikastçilerin Yakalanması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 353, 22 Ağustos 1897, Kapak: Suikastçilerin Yakalanması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 302, 30 Ağustos 1896, Kapak: Bisikletli Tutuklamalar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 302, 30 Ağustos 1896, Kapak: Bisikletli Tutuklamalar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 274, 16 Şubat 1896, Kapak: Paris'te Şölen, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 274, 16 Şubat 1896, Kapak: Paris'te Şölen, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 162, 30 Aralık 1893, Kapak: Kurbağa ve Öküz "Savaş Hazırlıkları", Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 162, 30 Aralık 1893, Kapak: Kurbağa ve Öküz "Savaş Hazırlıkları", Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSold