Lot: 1

Current Price: 2,000 TL Starting Bid: 2,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Orijinal Omega Deville Bayan Kol Saati

Kullanılmış Orijinal Omega bayan kol saati. Altın kaplama, kol kayışı kaplamasında soyulma var. Pili yeni değiştirildi, çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 16,5 cm. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Orijinal Omega Deville Bayan Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Omega bayan kol saati. Altın kaplama, kol kayışı kaplamasında soyulma var. Pili yeni değiştirildi, çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 16,5 cm. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Orijinal Omega Deville Bayan Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Omega bayan kol saati. Altın kaplama, kol kayışı kaplamasında soyulma var. Pili yeni değiştirildi, çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 16,5 cm. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    TLSold
  • Orijinal Rado Diastar Erkek Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Rado erkek kol saati, kadranda 11 adet elmas taş. Pili yeni değiştirildi, çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 17,5 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Orijinal Rado Diastar Erkek Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Rado erkek kol saati, kadranda 11 adet elmas taş. Pili yeni değiştirildi, çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 17,5 cm.

    TLSold
  • Orijinal Omega, Constelattion, Altın ve Çelik Tam Çubuk, Altın Kadran Erkek Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Omega altın-çelik, tam çubuk, altın kadran erkek kol saati. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 16 cm. Garanti belgeleri var ve fotoğraftada görünür. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Orijinal Omega, Constelattion, Altın ve Çelik Tam Çubuk, Altın Kadran Erkek Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Omega altın-çelik, tam çubuk, altın kadran erkek kol saati. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 16 cm. Garanti belgeleri var ve fotoğraftada görünür. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    TLSold
  • Orijinal Rado Altın Kadranlı Erkek Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Rado Altın Kadranlı, 12 elmaslı, erkek kol saati. Kemer kiri var. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi Serbest boyut. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Orijinal Rado Altın Kadranlı Erkek Kol Saati-Kullanılmış Orijinal Rado Altın Kadranlı, 12 elmaslı, erkek kol saati. Kemer kiri var. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi Serbest boyut. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    TLSold
  • Orijinal Longines Quartz Erkek Kol Saati-Orijinal Longines Quartz Erkek Kol Saati, deri kemer, altın kaplama, çalışır ve kullanılır durumda.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Orijinal Longines Quartz Erkek Kol Saati-Orijinal Longines Quartz Erkek Kol Saati, deri kemer, altın kaplama, çalışır ve kullanılır durumda.

    TLSold
  • Orijinal Omega Seamaster Erkek Saati-Orijinal Omega Erkek Kol Saati. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 17,5 cm. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Orijinal Omega Seamaster Erkek Saati-Orijinal Omega Erkek Kol Saati. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 17,5 cm. Fotoğraf dışında herhangi bir aksesuar yoktur.

    TLSold
  • Orijinal Omega Büyük Boy Avcı Kasa Cep Saati.-Marka: OMEGA
Kasa tipi: Hunter kasa
Üretim yılı: 1916
Hareket: Mekanik, elle kurma
Kasa malzemesi: Altın kaplama
Kasa boyutu: 51mm
Kasa kalınlığı: 13mm
Ağırlık: Yaklaşık 116g
Zaman ayarı: Tepe çekmece
Kadran: Beyaz
Güçlü hareket ediyor.Bir gün için düz yerleştirildiğinde günlük fark yaklaşık -17 saniye idi.
Bu yaştaki bir saat için iyi durumda.
Zemberin tamamen sarıldığı andan durana kadar
Operasyonu 37 saatten fazla süredir, onayladık.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Orijinal Omega Büyük Boy Avcı Kasa Cep Saati.-Marka: OMEGA Kasa tipi: Hunter kasa Üretim yılı: 1916 Hareket: Mekanik, elle kurma Kasa malzemesi: Altın kaplama Kasa boyutu: 51mm Kasa kalınlığı: 13mm Ağırlık: Yaklaşık 116g Zaman ayarı: Tepe çekmece Kadran: Beyaz Güçlü hareket ediyor.Bir gün için düz yerleştirildiğinde günlük fark yaklaşık -17 saniye idi. Bu yaştaki bir saat için iyi durumda. Zemberin tamamen sarıldığı andan durana kadar Operasyonu 37 saatten fazla süredir, onayladık.

    TLSold
  • Thomas Hopwood tarafından İngiltere'de yapılan antika cep saati zinciri-1880'lerde Victoria İngiltere'sinde yapılan antika bir cep saati zinciri.Thomas Hopwood (Birmingham) tarafından yapılmıştır.
İki nokta damgalı.
Tüm parçalar orijinal.Thomas Hopwood'un "T+H " yazısı, T-çubuk ve kutusunun her birine damgalanmıştır (Fotoğraf 4'teki reklamdaki işaret). Haddelenmis altından yapılmıştır. Bir adet elmas üstündedir. Dikkate alınmayacak kadar az miktarda hadde altında soyulmalar vardır.Uzunluk: yaklaşık 22.8cm
T çubuğu: yaklaşık 3.2cm
 Fob zinciri (fob dahil): yaklaşık 5,3 cm
Ağırlık: yaklaşık 12gr.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Thomas Hopwood tarafından İngiltere'de yapılan antika cep saati zinciri-1880'lerde Victoria İngiltere'sinde yapılan antika bir cep saati zinciri.Thomas Hopwood (Birmingham) tarafından yapılmıştır. İki nokta damgalı. Tüm parçalar orijinal.Thomas Hopwood'un "T+H " yazısı, T-çubuk ve kutusunun her birine damgalanmıştır (Fotoğraf 4'teki reklamdaki işaret). Haddelenmis altından yapılmıştır. Bir adet elmas üstündedir. Dikkate alınmayacak kadar az miktarda hadde altında soyulmalar vardır.Uzunluk: yaklaşık 22.8cm T çubuğu: yaklaşık 3.2cm Fob zinciri (fob dahil): yaklaşık 5,3 cm Ağırlık: yaklaşık 12gr.

    TLSold
  • Orijinal Elgin Büyük Boy Avcı Kasa Cep Saati.-Marka: ElginMarka: ELGIN
Kasa tipi: Hunter kasa
Hareket: Manuel kurma (7 taş)
Üretim yılı: 1912
Kasa malzemesi: Altın kaplama
Kasa boyutu: 50mm
Kasa kalınlığı: 12mm
Ağırlık: Yaklaşık 103g
Zaman ayarı: Tepe Çekmece
kadranı: Beyaz
Üretici ülke: ABD
İyi çalışıyor.

Zaman grafiği uygulaması ile yapılan ölçüm sonucunda,
düz yerleştirildiğinde günlük fark yaklaşık +1 dakika 50 saniye idi.
Bu yaştaki bir saat için iyi durumda.

Zembereğin tamamen sarıldığı andan durana kadar
Operasyonu 31 saatten fazla süredir onayladık.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Orijinal Elgin Büyük Boy Avcı Kasa Cep Saati.-Marka: ElginMarka: ELGIN Kasa tipi: Hunter kasa Hareket: Manuel kurma (7 taş) Üretim yılı: 1912 Kasa malzemesi: Altın kaplama Kasa boyutu: 50mm Kasa kalınlığı: 12mm Ağırlık: Yaklaşık 103g Zaman ayarı: Tepe Çekmece kadranı: Beyaz Üretici ülke: ABD İyi çalışıyor. Zaman grafiği uygulaması ile yapılan ölçüm sonucunda, düz yerleştirildiğinde günlük fark yaklaşık +1 dakika 50 saniye idi. Bu yaştaki bir saat için iyi durumda. Zembereğin tamamen sarıldığı andan durana kadar Operasyonu 31 saatten fazla süredir onayladık.

    TLSold
  • Orijinal Rado Diastar Erkek Kol Saati.-Kullanılmış Rado erkek kol saati. 4 adet elmaslı. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 17 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Orijinal Rado Diastar Erkek Kol Saati.-Kullanılmış Rado erkek kol saati. 4 adet elmaslı. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi (orijinal kemer) yaklaşık 17 cm.

    TLSold
  • Orijinal Rado Erkek Kol Saati-Kullanılmış Rado erkek kol saati. Altın Kadran, 4 adet elmaslı. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi deri kemer(sonradan takılma).

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Orijinal Rado Erkek Kol Saati-Kullanılmış Rado erkek kol saati. Altın Kadran, 4 adet elmaslı. Çalışır ve kullanılır durumda. Kol çevresi deri kemer(sonradan takılma).

    TLSold