Lot: 1

Güncel Fiyat: 50 TL Açılış Fiyatı: 50 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 326, 14 Şubat 1897, Kapak: General Exelmans ve Rocquencourt Muharebesi, Arka Kapak: Fransa Ordusunun Kış Şartlarında İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü

Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 326, 14 Şubat 1897, Kapak: General Exelmans ve Rocquencourt Muharebesi, Arka Kapak: Fransa Ordusunun Kış Şartlarında İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 326, 14 Şubat 1897, Kapak: General Exelmans ve Rocquencourt Muharebesi, Arka Kapak: Fransa Ordusunun Kış Şartlarında İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 369, 12 Aralık 1897, Kapak: Sapho Operası, Sanatçı Madam Emma Calve, Arka Kapak: Avusturya Meclisinde Skandal Tartışmalar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 369, 12 Aralık 1897, Kapak: Sapho Operası, Sanatçı Madam Emma Calve, Arka Kapak: Avusturya Meclisinde Skandal Tartışmalar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 359, 3 Ekim 1897, Fransa'nın Bisikletli Taburları, Arka Kapak: İngiliz Hindistanı'nda Yerel Halkın İsyanı ve Kutsal Vaaz, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 359, 3 Ekim 1897, Fransa'nın Bisikletli Taburları, Arka Kapak: İngiliz Hindistanı'nda Yerel Halkın İsyanı ve Kutsal Vaaz, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 154, 4 Kasım 1893, Ön ve Arka Kapak: Mareşal Mac-Hanon'un Cenaze Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 154, 4 Kasım 1893, Ön ve Arka Kapak: Mareşal Mac-Hanon'un Cenaze Töreni, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 125, 15 Nisan 1893, Kapak: Madam Elisabeth, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 125, 15 Nisan 1893, Kapak: Madam Elisabeth, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 121, 18 Mart 1893, Kapak: Petit Journal Resepsiyonu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 121, 18 Mart 1893, Kapak: Petit Journal Resepsiyonu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 336, 25 Nisan 1897, Kapak: Brousse Felaketi, Kilisenin Çökmesi Sonrası Can Pazarı, Arka Kapak: Pazar Sabahları Fransa'da Fakir Halka Çorba Dağıtımı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 336, 25 Nisan 1897, Kapak: Brousse Felaketi, Kilisenin Çökmesi Sonrası Can Pazarı, Arka Kapak: Pazar Sabahları Fransa'da Fakir Halka Çorba Dağıtımı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 145, 2 Eylül 1893, Kapak: Fransa'da Seçim Hazırlıkları, Arka Kapak: Seçimden Sonra Halkın Unutulması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 145, 2 Eylül 1893, Kapak: Fransa'da Seçim Hazırlıkları, Arka Kapak: Seçimden Sonra Halkın Unutulması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 143, 19 Ağustos 1893, Kapak: Fransa Başbakanı da Olacak Clemenceau 1893 Seçimlerinde Ağır Bir Mağlubiyet Almıştır, Arka Kapak: Fransa'da Oy Hakkı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 143, 19 Ağustos 1893, Kapak: Fransa Başbakanı da Olacak Clemenceau 1893 Seçimlerinde Ağır Bir Mağlubiyet Almıştır, Arka Kapak: Fransa'da Oy Hakkı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 127, 29 Nisan 1893, Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin'in Affedilmesi Sonrası Hapishaneden Çıkışı, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 127, 29 Nisan 1893, Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin'in Affedilmesi Sonrası Hapishaneden Çıkışı, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Arka Kapak: Fransa'da Büyük Orman Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Arka Kapak: Fransa'da Büyük Orman Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 139, 22 Temmuz 1893, Kapak: Paris İş Borsasının Kapanışı, Arka Kapak: Paris'te Tramvayların Kaza ve Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 139, 22 Temmuz 1893, Kapak: Paris İş Borsasının Kapanışı, Arka Kapak: Paris'te Tramvayların Kaza ve Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 312, 9 Kasım 1896, Kapak: Madam Druaux ve Kızı, Arka Kapak: Suikastçi Aubert ve Marguerite Dubois, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 312, 9 Kasım 1896, Kapak: Madam Druaux ve Kızı, Arka Kapak: Suikastçi Aubert ve Marguerite Dubois, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 269, 12 Ocak 1896, Kapak: Madagaskar'dan Dönen Askerler, Arka Kapak: Fransa'nın Milli Kahramanı Sainte Genevieve, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 269, 12 Ocak 1896, Kapak: Madagaskar'dan Dönen Askerler, Arka Kapak: Fransa'nın Milli Kahramanı Sainte Genevieve, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 420, 4 Aralık 1898, Kapak: Palais De Justice Draması, Arka Kapak: Bir Mulhouse'li Tarafından Öldürülen Alman Subay, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 420, 4 Aralık 1898, Kapak: Palais De Justice Draması, Arka Kapak: Bir Mulhouse'li Tarafından Öldürülen Alman Subay, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 411, 2 Ekim 1898, Kapak: Fransa Ordusunun Manevraları, Dük Connaught Bir Asker Teçhizatını Deniyor, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 411, 2 Ekim 1898, Kapak: Fransa Ordusunun Manevraları, Dük Connaught Bir Asker Teçhizatını Deniyor, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 407, 4 Eylül 1893, Kapak: Küçük Guyon, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 407, 4 Eylül 1893, Kapak: Küçük Guyon, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 397, 26 Haziran 1893, Kapak: Temsilciler Meclisi Başkanı M. Paul Deschanel, Arka Kapak: Arles'te Güreşler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 397, 26 Haziran 1893, Kapak: Temsilciler Meclisi Başkanı M. Paul Deschanel, Arka Kapak: Arles'te Güreşler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 363, 31 Ekim 1897, Kapak: Yeni Polis Müdürü M. Blanc, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 363, 31 Ekim 1897, Kapak: Yeni Polis Müdürü M. Blanc, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 119, 4 Mart 1893, Kapak: Generalin Ordusuyla Lille Şehrine Girişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 119, 4 Mart 1893, Kapak: Generalin Ordusuyla Lille Şehrine Girişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 148, 23 Eylül 1893, Kapak: Askeri Manevralar Konulu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 148, 23 Eylül 1893, Kapak: Askeri Manevralar Konulu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 275, 23 Şubat 1896, Ön ve Arka Kapak: Festivallerden Manzaralar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 275, 23 Şubat 1896, Ön ve Arka Kapak: Festivallerden Manzaralar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 77, 14 Mayıs 1892, Kapak: Fransız Askerlerin Konaklaması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 77, 14 Mayıs 1892, Kapak: Fransız Askerlerin Konaklaması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 5, 27 Aralık 1890, Kapak: Beklemek Tablosu, Arka Kapak: Fransız Maceracıların Bilinmeyen Topraklarda İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 5, 27 Aralık 1890, Kapak: Beklemek Tablosu, Arka Kapak: Fransız Maceracıların Bilinmeyen Topraklarda İlerleyişi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 2, 6 Aralık 1890, Kapak: Rouen'in Dramı'ndan Sahneler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 2, 6 Aralık 1890, Kapak: Rouen'in Dramı'ndan Sahneler, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 371, 26 Aralık 1897, Kapak: Kremlin-Bicetre Suçu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 371, 26 Aralık 1897, Kapak: Kremlin-Bicetre Suçu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 112, 14 İubat 1893, Kapak: M. Pasteur'un Emekliliği, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 112, 14 İubat 1893, Kapak: M. Pasteur'un Emekliliği, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 127, 29 Nisan 1893, Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin'in Affedilmesi Sonrası Hapishaneden Çıkışı, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 127, 29 Nisan 1893, Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin'in Affedilmesi Sonrası Hapishaneden Çıkışı, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 136, 1 Temmuz 1893, Kapak: Saint-Jean Festivali, Arka Kapak: Yıldırım Çarpması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 136, 1 Temmuz 1893, Kapak: Saint-Jean Festivali, Arka Kapak: Yıldırım Çarpması, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 146, 6 Eylül 1893, Kapak: Ekmekten Daha Fazka Tereyağı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 146, 6 Eylül 1893, Kapak: Ekmekten Daha Fazka Tereyağı, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 148, 23 Eylül 1893, Kapak: Askeri Manevralar Konulu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 148, 23 Eylül 1893, Kapak: Askeri Manevralar Konulu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 123, 1 Nisan 1893, Kapak: Madam Cottu Ağız Ceza Mahkemesinde, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 123, 1 Nisan 1893, Kapak: Madam Cottu Ağız Ceza Mahkemesinde, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 127, 29 Nisan 1893, Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin'in Affedilmesi Sonrası Hapishaneden Çıkışı, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 127, 29 Nisan 1893, Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin'in Affedilmesi Sonrası Hapishaneden Çıkışı, Arka Kapak: Paris'te Bahar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Arka Kapak: Fransa'da Büyük Orman Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Arka Kapak: Fransa'da Büyük Orman Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 131, 27 Mayıs 1893, Kapak: General Dodds'un Dönüşü, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 131, 27 Mayıs 1893, Kapak: General Dodds'un Dönüşü, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 112, 14 İubat 1893, Kapak: M. Pasteur'un Emekliliği, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 112, 14 İubat 1893, Kapak: M. Pasteur'un Emekliliği, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 115, 4 Şubat 1893, Kapak: Fransa'da Siyasî Çalkantılar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 115, 4 Şubat 1893, Kapak: Fransa'da Siyasî Çalkantılar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 62, 30 Ocak 1892, Kapak: Seine Valiliğinde Bir Deli, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 62, 30 Ocak 1892, Kapak: Seine Valiliğinde Bir Deli, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 132, 3 Haziran 1893, Kapak:Anarşist Komplo, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 132, 3 Haziran 1893, Kapak:Anarşist Komplo, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 114, 28 Ocak 1893, Kapak: Savaş Bakanı General Loizillon, Arka Kapak: Fransa Meclis Başkanı M. Casimir-Perier, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 114, 28 Ocak 1893, Kapak: Savaş Bakanı General Loizillon, Arka Kapak: Fransa Meclis Başkanı M. Casimir-Perier, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 113, 21 Ocak 1893, Kapak: Paris Operası'nda Sapho'da Renee Richard, Arka Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin - Turpin bu yayından sonra haksız yere tutuklandığı anlaşılmış ve affedilmiştir., Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 113, 21 Ocak 1893, Kapak: Paris Operası'nda Sapho'da Renee Richard, Arka Kapak: Vatana İhanetten Yargılanan Kimyager Eugene Turpin - Turpin bu yayından sonra haksız yere tutuklandığı anlaşılmış ve affedilmiştir., Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 121, 18 Mart 1893, Kapak: Petit Journal Resepsiyonu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 121, 18 Mart 1893, Kapak: Petit Journal Resepsiyonu, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 144, 26 Ağustos 1893, Kapak: Le Suchet Kruvazörü'nün Suya İndirilişi, Arka Kapak: Thiassale'nin Ele Geçirilişi; Ormanda Yerlilerle Savaşan Fransızlar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 144, 26 Ağustos 1893, Kapak: Le Suchet Kruvazörü'nün Suya İndirilişi, Arka Kapak: Thiassale'nin Ele Geçirilişi; Ormanda Yerlilerle Savaşan Fransızlar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 122, 25 Mart 1892, Kapak: Fransa'da Halk Bahisleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 122, 25 Mart 1892, Kapak: Fransa'da Halk Bahisleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 348, 18 Temmuz 1897, Kapak: Fransa'da Sel Felaketi, Arka Kapak: İlk Yardım Tatbikatları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 348, 18 Temmuz 1897, Kapak: Fransa'da Sel Felaketi, Arka Kapak: İlk Yardım Tatbikatları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 111, 7 Ocak 1893, Kapak: Fransa'da Düellolar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 111, 7 Ocak 1893, Kapak: Fransa'da Düellolar, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 321, 10 Ocak 1897, Kapak: Fransız Askerlerinin Kışlalarında Yılbaşı Faaliyetleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 321, 10 Ocak 1897, Kapak: Fransız Askerlerinin Kışlalarında Yılbaşı Faaliyetleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 319, 27 Aralık 1896, Kapak: Fransanın Kahramanları: Dupleix, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 319, 27 Aralık 1896, Kapak: Fransanın Kahramanları: Dupleix, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 321, 10 Ocak 1897, Kapak: Fransız Askerlerinin Kışlalarında Yılbaşı Faaliyetleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 321, 10 Ocak 1897, Kapak: Fransız Askerlerinin Kışlalarında Yılbaşı Faaliyetleri, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 317, 13 Aralık 1896, Kapak: Yeni Bir Troppmann (Azılı Suçlu) Davası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 317, 13 Aralık 1896, Kapak: Yeni Bir Troppmann (Azılı Suçlu) Davası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Arka Kapak: Fransa'da Büyük Orman Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 135, 24 Haziran 1893, Kapak: Toulouse'un Konuşması, Arka Kapak: Fransa'da Büyük Orman Yangını, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 124, 8 Nisan 1893, Kapak: Fransa Halkı Birleşiyor, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 124, 8 Nisan 1893, Kapak: Fransa Halkı Birleşiyor, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 303, 6 Eylül 1896, Kapak: Çeşme Sokağının Gizemi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 303, 6 Eylül 1896, Kapak: Çeşme Sokağının Gizemi, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 290, 7 Haziran 1896, Kapak: Maequis De Noalles, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 290, 7 Haziran 1896, Kapak: Maequis De Noalles, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 117, 18 Şubat 1893, Kapak: Paskalya Hazırlıkları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 117, 18 Şubat 1893, Kapak: Paskalya Hazırlıkları, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 118, 25 Şubat 1893, Kapak: Meclis Binası Önünde Fransa Bayrağı Renkleri İçinde Çamaşırcı Kadın, Yerde Eski Liyakat Madalyası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Le Petit Journal (Supplément Illustre), Nr. 118, 25 Şubat 1893, Kapak: Meclis Binası Önünde Fransa Bayrağı Renkleri İçinde Çamaşırcı Kadın, Yerde Eski Liyakat Madalyası, Taş Baskı Gravürlü-Le Petit Journal, 1863 yılından 1944'e kadar yayın hayatına devam etmiştir. Moise Polydore Millaud tarafından kurulan gazete cumhuriyetçi ve muhafazakâr Paris gazetesidir. Fransa'nın en büyük 4 gazetesi arasında yer almıştır. Ucuz ve abonelik hizmetlerindeki kolaylıklar sebebiyle halk tarafından tutulmuş ve traj sayısı çok yukarılarda olmuştur.

    TLSatıldı