Lot: 1

Güncel Fiyat: 40 TL Açılış Fiyatı: 40 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme

Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü 
Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü 
Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Automobiles Bellanger Freres, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1912 ila 1925 Yıllarında Kendi Markasıyla 
Otomobil Üretimi Yapan ve 1925 Yılında Günümüzde Halen Faal Olan Peugeot Tarafından Satın Alınan Şirketin 1918 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 4 ila V8 Silindir Konfigürasyonlarına Sahip Çeşitli Modellerde Üretim Yapmaktaydı.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Automobiles Bellanger Freres, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1912 ila 1925 Yıllarında Kendi Markasıyla Otomobil Üretimi Yapan ve 1925 Yılında Günümüzde Halen Faal Olan Peugeot Tarafından Satın Alınan Şirketin 1918 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 4 ila V8 Silindir Konfigürasyonlarına Sahip Çeşitli Modellerde Üretim Yapmaktaydı.

    TLSatıldı
  • Societe Nouvelle De La Buire-Automobiles-Otomotiv Tarihi. 1904 ila 1930 Yıllarında Kendi Markasıyla 
Otomobil Üretimi Yapan Ancak Günümüzde Faaliyette Olmayan Şirketin 1923 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 4 Farklı Modelde Üretim Yapan Bu Şirkete Ait Otomobiller Özellikle Alp Dağlarında Tırmanma ve Yol Tutuş Özellikleriyle Tercih Edilmekteydi.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Societe Nouvelle De La Buire-Automobiles-Otomotiv Tarihi. 1904 ila 1930 Yıllarında Kendi Markasıyla Otomobil Üretimi Yapan Ancak Günümüzde Faaliyette Olmayan Şirketin 1923 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 4 Farklı Modelde Üretim Yapan Bu Şirkete Ait Otomobiller Özellikle Alp Dağlarında Tırmanma ve Yol Tutuş Özellikleriyle Tercih Edilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Societe Lutetia Societe Immobiliere et D'Exploitations 
Automobiles-Gayrimenkul ve Otomotiv Alanında Faaliyet Gösterdiği Anlaşılan Şirketin 1932 Yılında İhraç Etmiş Olduğu ve İpotek Teminatlı Yıllık %5 Faiz Getirisi Olan 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvili.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Societe Lutetia Societe Immobiliere et D'Exploitations Automobiles-Gayrimenkul ve Otomotiv Alanında Faaliyet Gösterdiği Anlaşılan Şirketin 1932 Yılında İhraç Etmiş Olduğu ve İpotek Teminatlı Yıllık %5 Faiz Getirisi Olan 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvili.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale Des Automobiles De Livrasion, 
Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. Otomotiv Ticareti ve Dağıtımı Yapmak Üzere 1908 Yılında Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1912 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Compagnie Generale Des Automobiles De Livrasion, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. Otomotiv Ticareti ve Dağıtımı Yapmak Üzere 1908 Yılında Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1912 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Maquinaria Y Elementos de Transporte S.A.-Otomotiv Tarihi. İspanyol İç Savaşından Sonra Ülkede Artan Akartakıt Kıtlığı Nedeniyle Otobüsleri Troleybüse Dönüştürmek Üzere 1941 Yılında Barcelona Kentinde Kurulan Şirketin 500 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket İlerleyen Yıllarda Scooter, Üç Tekerli Motorsiklet ve Mini Araba Üretimi de Yapmış ve MT Markasını Kullanmıştır.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Maquinaria Y Elementos de Transporte S.A.-Otomotiv Tarihi. İspanyol İç Savaşından Sonra Ülkede Artan Akartakıt Kıtlığı Nedeniyle Otobüsleri Troleybüse Dönüştürmek Üzere 1941 Yılında Barcelona Kentinde Kurulan Şirketin 500 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket İlerleyen Yıllarda Scooter, Üç Tekerli Motorsiklet ve Mini Araba Üretimi de Yapmış ve MT Markasını Kullanmıştır.

    TLSatıldı
  • Societe Electrique 'Ilot-Wagram' Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Ilot-Wagram Bölgesinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Ait Olduğu Değerlendirilen Itibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Dört Köşede ve Alt Ortada O Dönemlerde Elektrik Şirketlerinin Bolca Kullandıkları Yıldırım ve Ampul Temalı Vinyetler.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Societe Electrique 'Ilot-Wagram' Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Ilot-Wagram Bölgesinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Ait Olduğu Değerlendirilen Itibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Dört Köşede ve Alt Ortada O Dönemlerde Elektrik Şirketlerinin Bolca Kullandıkları Yıldırım ve Ampul Temalı Vinyetler.

    TLSatıldı
  • Societe D'Energie Electrique De La Ville De Bizerte (Tunisie)
Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. 1881 ila 1956 Yıllarında Fransa Sömürgesi Olan Tunus'un Bizerte Kentinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bizerte'nin 1914 Yılında Elektrikle Aydınlanan İstanbul'dan Üç Sene Önce Elektrik Enerjisine Kavuştuğu Anlaşılmaktadır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Societe D'Energie Electrique De La Ville De Bizerte (Tunisie) Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. 1881 ila 1956 Yıllarında Fransa Sömürgesi Olan Tunus'un Bizerte Kentinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bizerte'nin 1914 Yılında Elektrikle Aydınlanan İstanbul'dan Üç Sene Önce Elektrik Enerjisine Kavuştuğu Anlaşılmaktadır.

    TLSatıldı
  • Nouvelle Compagnie Generale Electrique ''Nancy''
Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Nancy Şehrinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1957 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Nouvelle Compagnie Generale Electrique ''Nancy'' Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Nancy Şehrinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1957 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Nouvelle Compagnie Generale Electrique ''Nancy''
Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Nancy Şehrinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1957 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. (Farklı İmza Kombinasyonu)

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Nouvelle Compagnie Generale Electrique ''Nancy'' Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Nancy Şehrinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1957 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. (Farklı İmza Kombinasyonu)

    TLSatıldı
  • Electo Trust Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Belçika'nın Brüksel Kentinde 1929 Yılında Kurulan ve 1980'lere Kadar Faaliyetini Sürdüren Bu Şirkete Ait 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arşiv Kayıtları Anılan Şirketin Elektrik Üretim ve Dağıtımı Yapan Şirketlere Yatırım Yapan Bir Holding Şirketi Hüviyetinde Faaliyette Bulunduğunu Göstermektedir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Electo Trust Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Belçika'nın Brüksel Kentinde 1929 Yılında Kurulan ve 1980'lere Kadar Faaliyetini Sürdüren Bu Şirkete Ait 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arşiv Kayıtları Anılan Şirketin Elektrik Üretim ve Dağıtımı Yapan Şirketlere Yatırım Yapan Bir Holding Şirketi Hüviyetinde Faaliyette Bulunduğunu Göstermektedir.

    TLSatıldı
  • Jaeger-Aviation Societe Anonyme-Havacılık ve Savunma Sanayi. 1936 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirkete Ait Beheri 1.000 Frank Nominalli Nama Yazılı Hisseleri Temsil Etmek Üzere Basılmış Ancak İşlem Görmemiş Hisse Senedi. 1930'lar. Belge No:69. Ticaret Yıllıklarında Şirketin Başta Havacılık Olmak Üzere Savunma Sanayiine Üretim Yapmak Amacıyla Kurulduğu ve 1948 Yılında Faaliyette Olduğu Bilgisi Yer Almaktadır.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Jaeger-Aviation Societe Anonyme-Havacılık ve Savunma Sanayi. 1936 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirkete Ait Beheri 1.000 Frank Nominalli Nama Yazılı Hisseleri Temsil Etmek Üzere Basılmış Ancak İşlem Görmemiş Hisse Senedi. 1930'lar. Belge No:69. Ticaret Yıllıklarında Şirketin Başta Havacılık Olmak Üzere Savunma Sanayiine Üretim Yapmak Amacıyla Kurulduğu ve 1948 Yılında Faaliyette Olduğu Bilgisi Yer Almaktadır.

    TLSatıldı
  • Jaeger-Aviation Societe Anonyme-Havacılık ve Savunma Sanayi. 1936 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirkete Ait Beheri 1.000 Frank Nominalli Nama Yazılı 'B' Grubu Hisseleri Temsil Etmek Üzere Basılmış Ancak İşlem Görmemiş Hisse Senedi. 1930'lar. Belge No:64. Ticaret Yıllıklarında Şirketin Başta Havacılık Olmak Üzere Savunma Sanayiine Üretim Yapmak Amacıyla Kurulduğu ve 1948 Yılında Faaliyette Olduğu Bilgisi Yer Almaktadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Jaeger-Aviation Societe Anonyme-Havacılık ve Savunma Sanayi. 1936 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirkete Ait Beheri 1.000 Frank Nominalli Nama Yazılı 'B' Grubu Hisseleri Temsil Etmek Üzere Basılmış Ancak İşlem Görmemiş Hisse Senedi. 1930'lar. Belge No:64. Ticaret Yıllıklarında Şirketin Başta Havacılık Olmak Üzere Savunma Sanayiine Üretim Yapmak Amacıyla Kurulduğu ve 1948 Yılında Faaliyette Olduğu Bilgisi Yer Almaktadır.

    TLSatıldı
  • Manufrance, Societe D'Exploitation Cooperative De La
Manufacture D'Armes Et Cycles De Saint-Etienne-Savunma Sanayi. 10 Kasım 1887'de Fransa'nın Saint-Etienne Kentinde Kurulan ve Günümüzde Yeni Bir Hukuki Statüyle Faaliyetlerine Devam Eden Bu Şirket Erken Kuruluş Döneminde 'Robust, Falcor, Ideal ve Simplex' Markalarıyla Çeşitli Tiplerde Tüfek ve 'Hirondelle' Marka Bisiklet Üretimi Yapmaktaydı. Yakın Döneme Ait Olduğu Düşünülen 500 Frank Nominalli Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Manufrance, Societe D'Exploitation Cooperative De La Manufacture D'Armes Et Cycles De Saint-Etienne-Savunma Sanayi. 10 Kasım 1887'de Fransa'nın Saint-Etienne Kentinde Kurulan ve Günümüzde Yeni Bir Hukuki Statüyle Faaliyetlerine Devam Eden Bu Şirket Erken Kuruluş Döneminde 'Robust, Falcor, Ideal ve Simplex' Markalarıyla Çeşitli Tiplerde Tüfek ve 'Hirondelle' Marka Bisiklet Üretimi Yapmaktaydı. Yakın Döneme Ait Olduğu Düşünülen 500 Frank Nominalli Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Banque Generale D'Egypte-Osmanlı İmparatorluğuna Bağlı Mümtaz Mısır Vilayeti'nin İskenderiye Kentinde 14 Haziran 1881 Tarihinde Kurulan ve 'Mısır Umumi Bankası' Adıyla Tercüme Edebileceğimiz Kurumun Hamiline Yazılı Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Sağdaki İmza Mısır'ın Ünlü Musevi Tüccarlarından Raphael Suares'e, Soldaki İmza da Yine Mısır'ın Ünlü Rum Bankerlerinden Théodore Michalis Ralli'ye Aittir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Banque Generale D'Egypte-Osmanlı İmparatorluğuna Bağlı Mümtaz Mısır Vilayeti'nin İskenderiye Kentinde 14 Haziran 1881 Tarihinde Kurulan ve 'Mısır Umumi Bankası' Adıyla Tercüme Edebileceğimiz Kurumun Hamiline Yazılı Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Sağdaki İmza Mısır'ın Ünlü Musevi Tüccarlarından Raphael Suares'e, Soldaki İmza da Yine Mısır'ın Ünlü Rum Bankerlerinden Théodore Michalis Ralli'ye Aittir.

    TLSatıldı
  • The Gharbieh Land Company, Societe Anonyme Egyptienne-Osmanlı İmparatorluğuna Bağlı Mümtaz Mısır Vilayeti'nin Kahire Kentinde 1 Temmuz 1905 Tarihinde Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyet Konusu Arazi Toplulaştırma ve Gayrimenkul Yatırımlarıydı. 1944 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    The Gharbieh Land Company, Societe Anonyme Egyptienne-Osmanlı İmparatorluğuna Bağlı Mümtaz Mısır Vilayeti'nin Kahire Kentinde 1 Temmuz 1905 Tarihinde Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyet Konusu Arazi Toplulaştırma ve Gayrimenkul Yatırımlarıydı. 1944 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1924 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1924 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1925 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1925 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1927 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1927 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Plantations Indonesiennes & Participations
Societe Anonyme Française-Tarımsal Faaliyetler. Fransız Sermayedarlarca Endonezya'da Endüstriyel Ağaç Plantasyonları Kurmak Amacıyla Kurulan Şirkete Ait 1962 Tertibi ve 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Avrupalı Şirketlerce Anılan Bölgede Palm Yağı, Kakao, Kauçuk Vb. Ürünler Üretmek Amacıyla Endüstriyel Plantasyon Kurulumlarının Kökeni 18.Yüzyıla Dayanmaktadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Plantations Indonesiennes & Participations Societe Anonyme Française-Tarımsal Faaliyetler. Fransız Sermayedarlarca Endonezya'da Endüstriyel Ağaç Plantasyonları Kurmak Amacıyla Kurulan Şirkete Ait 1962 Tertibi ve 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Avrupalı Şirketlerce Anılan Bölgede Palm Yağı, Kakao, Kauçuk Vb. Ürünler Üretmek Amacıyla Endüstriyel Plantasyon Kurulumlarının Kökeni 18.Yüzyıla Dayanmaktadır.

    TLSatıldı
  • Banque Nationale De Grece
(National Bank of Greece - Yunan Milli Bankası)-Yunan Milli Bankası 1841 Yılında Kurulmuş ve 1930'da Yunan Merkez Bankası Kurulana Kadar Ülkedeki Kağıt Para Basma İmtiyazını Elinde Tutmuştur. Bahis Konusu Banka Tarafından 1904 Yılında İhraç Edilmiş 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ön Yüzde 50 Lepta Nominalli Nadir Yunan Fiskali. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Banque Nationale De Grece (National Bank of Greece - Yunan Milli Bankası)-Yunan Milli Bankası 1841 Yılında Kurulmuş ve 1930'da Yunan Merkez Bankası Kurulana Kadar Ülkedeki Kağıt Para Basma İmtiyazını Elinde Tutmuştur. Bahis Konusu Banka Tarafından 1904 Yılında İhraç Edilmiş 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ön Yüzde 50 Lepta Nominalli Nadir Yunan Fiskali. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    TLSatıldı
  • Banque Nationale De Grece
(National Bank of Greece - Yunan Milli Bankası)-Yunan Milli Bankası 1841 Yılında Kurulmuş ve 1930'da Yunan Merkez Bankası Kurulana Kadar Ülkedeki Kağıt Para Basma İmtiyazını Elinde Tutmuştur. Bahis Konusu Banka Tarafından 1904 Yılında İhraç Edilmiş 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ön Yüzde 50 Lepta Nominalli Nadir Yunan Fiskali. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası. (İtfası Başka Banka Tarafındandan Yapılmış Versiyon)

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Banque Nationale De Grece (National Bank of Greece - Yunan Milli Bankası)-Yunan Milli Bankası 1841 Yılında Kurulmuş ve 1930'da Yunan Merkez Bankası Kurulana Kadar Ülkedeki Kağıt Para Basma İmtiyazını Elinde Tutmuştur. Bahis Konusu Banka Tarafından 1904 Yılında İhraç Edilmiş 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ön Yüzde 50 Lepta Nominalli Nadir Yunan Fiskali. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası. (İtfası Başka Banka Tarafındandan Yapılmış Versiyon)

    TLSatıldı
  • Societe Hellenique Du Canal De Corinthe Societe Anonyme-Yunanistan Anakarasını Mora Yarımadasından Ayırmak ve Bu Yolla Gemilerin Seyir Sürelerini Kısaltmak Amacıyla 1890 Yılında Açılan Meşhur Korint Kanalını İnşa Eden ve İşleten Şirkete Ait 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde. Ön Yüzdeki Kaşelerden Tahvil Geri Ödemesinin 1907 Yılında Tamamlandığı Anlaşılmaktadır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Societe Hellenique Du Canal De Corinthe Societe Anonyme-Yunanistan Anakarasını Mora Yarımadasından Ayırmak ve Bu Yolla Gemilerin Seyir Sürelerini Kısaltmak Amacıyla 1890 Yılında Açılan Meşhur Korint Kanalını İnşa Eden ve İşleten Şirkete Ait 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde. Ön Yüzdeki Kaşelerden Tahvil Geri Ödemesinin 1907 Yılında Tamamlandığı Anlaşılmaktadır.

    TLSatıldı
  • Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    TLSatıldı
  • Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    TLSatıldı
  • Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    TLSatıldı
  • Hellenic Republic (Yunanistan Cumhuriyeti)-1926 Devlet Borçlanması. Yıllık %6 Faizli ve 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyetin Ardından 1924 ila 1935 Yılları Arasında Yunanistan'da Cumhuriyet İlan Edilmiş ve Bahis Konusu Tahvil Bu Kısa Ömürlü Cumhuriyet Zamanında İhraç Edilmiştir. Yerli Baskıdır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Hellenic Republic (Yunanistan Cumhuriyeti)-1926 Devlet Borçlanması. Yıllık %6 Faizli ve 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyetin Ardından 1924 ila 1935 Yılları Arasında Yunanistan'da Cumhuriyet İlan Edilmiş ve Bahis Konusu Tahvil Bu Kısa Ömürlü Cumhuriyet Zamanında İhraç Edilmiştir. Yerli Baskıdır.

    TLSatıldı
  • Hellenic Republic (Yunanistan Cumhuriyeti)-1926 Devlet Borçlanması. Yıllık %6 Faizli ve 500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyetin Ardından 1924 ila 1935 Yılları Arasında Yunanistan'da Cumhuriyet İlan Edilmiş ve Bahis Konusu Tahvil Bu Kısa Ömürlü Cumhuriyet Zamanında İhraç Edilmiştir. Yerli Baskıdır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Hellenic Republic (Yunanistan Cumhuriyeti)-1926 Devlet Borçlanması. Yıllık %6 Faizli ve 500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyetin Ardından 1924 ila 1935 Yılları Arasında Yunanistan'da Cumhuriyet İlan Edilmiş ve Bahis Konusu Tahvil Bu Kısa Ömürlü Cumhuriyet Zamanında İhraç Edilmiştir. Yerli Baskıdır.

    TLSatıldı
  • Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1962 Devlet Borçlanması. Yıllık %2 Faizli ve 50 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 1935 ila 1973 Yılları Arasında Yunanistan'da Monarşi Yeniden İhya Edilmiş ve Bahis Konusu Tahvil Bu Dönemde İhraç Edilmiştir. Yerli Baskıdır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1962 Devlet Borçlanması. Yıllık %2 Faizli ve 50 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 1935 ila 1973 Yılları Arasında Yunanistan'da Monarşi Yeniden İhya Edilmiş ve Bahis Konusu Tahvil Bu Dönemde İhraç Edilmiştir. Yerli Baskıdır.

    TLSatıldı
  • Societe Des Usines Du Laurium (Societe Anonyme)-1873 Yılında Yunanistan'ın Lavrion Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretmekti. 1925 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 750 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Muvakkat Hisse Senedi. Bahis Konusu Şirketin Hisse Senetleri Bir Dönem Paris Borsasında da İşlem Görmüştür. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Societe Des Usines Du Laurium (Societe Anonyme)-1873 Yılında Yunanistan'ın Lavrion Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretmekti. 1925 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 750 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Muvakkat Hisse Senedi. Bahis Konusu Şirketin Hisse Senetleri Bir Dönem Paris Borsasında da İşlem Görmüştür. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde.

    TLSatıldı
  • Societe Des Usines Du Laurium (Societe Anonyme)-1873 Yılında Yunanistan'ın Lavrion Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretmekti. 1925 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 3.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Yüz'lük Muvakkat Hisse Senedi. Bahis Konusu Şirketin Hisse Senetleri Bir Dönem Paris Borsasında da İşlem Görmüştür. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Societe Des Usines Du Laurium (Societe Anonyme)-1873 Yılında Yunanistan'ın Lavrion Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretmekti. 1925 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 3.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Yüz'lük Muvakkat Hisse Senedi. Bahis Konusu Şirketin Hisse Senetleri Bir Dönem Paris Borsasında da İşlem Görmüştür. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde.

    TLSatıldı
  • Yalemporiki Anonimos Eteriya
(Yalemporiki Anonim Şirketi)-Yunanistan'ın Pire Kentinde Cam Mamülleri Üretmek Amacıyla Kurulan Şirketin 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lk Hisse Senedi. Senedin Arka Yüzünde 1963 Tarihi ve Yunan Resmi Makamlarının Kaşesi Görülmektedir. Merkezde Cam Fırını ve Cam Üfleyen İşçi Vinyeti.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Yalemporiki Anonimos Eteriya (Yalemporiki Anonim Şirketi)-Yunanistan'ın Pire Kentinde Cam Mamülleri Üretmek Amacıyla Kurulan Şirketin 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lk Hisse Senedi. Senedin Arka Yüzünde 1963 Tarihi ve Yunan Resmi Makamlarının Kaşesi Görülmektedir. Merkezde Cam Fırını ve Cam Üfleyen İşçi Vinyeti.

    TLSatıldı
  • 'Vio'' Anonimos Viomihaniki & Tehniki Eteriya
(''Vio'' Sanayi ve Teknoloji Anonim Şirketi)-Yunanistan'ın Atina Kentinde Sanayi Mamülleri Üretmek Amacıyla Kurulan Şirketin 500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lk Hisse Senedi. Senedin Arka Yüzünde 1961 Tarihi ve Yunan Resmi Makamlarının Kaşesi Görülmektedir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    'Vio'' Anonimos Viomihaniki & Tehniki Eteriya (''Vio'' Sanayi ve Teknoloji Anonim Şirketi)-Yunanistan'ın Atina Kentinde Sanayi Mamülleri Üretmek Amacıyla Kurulan Şirketin 500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lk Hisse Senedi. Senedin Arka Yüzünde 1961 Tarihi ve Yunan Resmi Makamlarının Kaşesi Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • 'Vis'' Viomihaniki Anonimos Siskeasion Eteriya
(''Vis'' Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi)-Yunanistan'ın Atina Kentinde Ambalaj Mamülleri Üretmek Amacıyla Kurulan Şirketin 2.500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi. Hisse Senedi 1969 Yılında İhraç Edilmiş Olup AKYPON (geçerli değildir) Kaşesi İçermektedir. Matbaa Örnek Baskı.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    'Vis'' Viomihaniki Anonimos Siskeasion Eteriya (''Vis'' Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi)-Yunanistan'ın Atina Kentinde Ambalaj Mamülleri Üretmek Amacıyla Kurulan Şirketin 2.500 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi. Hisse Senedi 1969 Yılında İhraç Edilmiş Olup AKYPON (geçerli değildir) Kaşesi İçermektedir. Matbaa Örnek Baskı.

    TLSatıldı
  • P.D.Papoutsanis Industrial And Commercial Societe Anonyme-Yunanistan'ın Pire Kentinde Sanayi Mamülleri Üretmek Amacıyla 1959 Yılında Kurulan Şirketin 1972 Yılında Gerçekleştirmiş Olduğu Sermaye Artırımı Neticesinde İhraç Etmiş Olduğu 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lk Hisse Senedi. AKYPON (geçerli değildir) Kaşesi İçermektedir. Matbaa Örnek Baskı. Yunanca ve İngilizce Olmak Üzere İki Dilde.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    P.D.Papoutsanis Industrial And Commercial Societe Anonyme-Yunanistan'ın Pire Kentinde Sanayi Mamülleri Üretmek Amacıyla 1959 Yılında Kurulan Şirketin 1972 Yılında Gerçekleştirmiş Olduğu Sermaye Artırımı Neticesinde İhraç Etmiş Olduğu 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lk Hisse Senedi. AKYPON (geçerli değildir) Kaşesi İçermektedir. Matbaa Örnek Baskı. Yunanca ve İngilizce Olmak Üzere İki Dilde.

    TLSatıldı
  • Empire Du Mexique (Imperio De Mexico)-1861 ila 1867 Yıllarında Var Olmuş İkinci Meksika İmparatorluğu Tarafından 1865 Yılında İhraç Edilmiş 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Bu Kısa Süreli Devletin Hükümdarı Avusturya Arşidükü Maximillian'dı. Tahvilin Üzerindeki Kaşe Karşılığının Ödendiğini Belgelemektedir. İlave Olarak Yeniden Tedavül Etmesinin Önlenmesi Amacıyla Perfore Edilmiştir.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Empire Du Mexique (Imperio De Mexico)-1861 ila 1867 Yıllarında Var Olmuş İkinci Meksika İmparatorluğu Tarafından 1865 Yılında İhraç Edilmiş 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Bu Kısa Süreli Devletin Hükümdarı Avusturya Arşidükü Maximillian'dı. Tahvilin Üzerindeki Kaşe Karşılığının Ödendiğini Belgelemektedir. İlave Olarak Yeniden Tedavül Etmesinin Önlenmesi Amacıyla Perfore Edilmiştir.

    TLSatıldı
  • Republica Argentina -1946 Devlet Borçlanması. Yıllık %3 Faizli ve 100 Peso Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 'A' ila 'G' Serisi Tahvillerin 1966 Yılında Tek Tertip Altında Birleştirilmesi Sebebiyle İhraç Edilmiştir. Son Derece Modern Görünüşlü Bu Tahvil Arjantin Devlet Banknot Matbaasında (Casa De Moneda De La Nacion) Basılmıştır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Republica Argentina -1946 Devlet Borçlanması. Yıllık %3 Faizli ve 100 Peso Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 'A' ila 'G' Serisi Tahvillerin 1966 Yılında Tek Tertip Altında Birleştirilmesi Sebebiyle İhraç Edilmiştir. Son Derece Modern Görünüşlü Bu Tahvil Arjantin Devlet Banknot Matbaasında (Casa De Moneda De La Nacion) Basılmıştır.

    TLSatıldı
  • Societe Mines D'or De L'Andavakoera Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Madagaskar Adasındaki Andavakoera Altın Yataklarını İşletmek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 1911 Yılında Kurulan Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Societe Mines D'or De L'Andavakoera Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Madagaskar Adasındaki Andavakoera Altın Yataklarını İşletmek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 1911 Yılında Kurulan Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    TLSatıldı
  • Mines D'Argent De La Caunette Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Güney Fransa'nın La Caunetta Bölgesinde Yer Alan Gümüş Yataklarını İşletmek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 1921 Yılında Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Mines D'Argent De La Caunette Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Güney Fransa'nın La Caunetta Bölgesinde Yer Alan Gümüş Yataklarını İşletmek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 1921 Yılında Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Les Mines D'Or De Porcecito Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Kolombiya'nın Porcecito  Bölgesinde Yer Alan Altın Yataklarını İşletmek Amacıyla Brüksel Merkezli Olarak 1928 Yılında Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. O Dönemde Kurucu Hisselerin Tedavülünü Kolaylaştırmak Amacıyla Bir Hisseyi Küsürat Senetlerine Bölmek Yaygın Bir Uygulamaydı.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Les Mines D'Or De Porcecito Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Kolombiya'nın Porcecito Bölgesinde Yer Alan Altın Yataklarını İşletmek Amacıyla Brüksel Merkezli Olarak 1928 Yılında Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. O Dönemde Kurucu Hisselerin Tedavülünü Kolaylaştırmak Amacıyla Bir Hisseyi Küsürat Senetlerine Bölmek Yaygın Bir Uygulamaydı.

    TLSatıldı
  • Les Mines D'Or De Porcecito Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Kolombiya'nın Porcecito  Bölgesinde Yer Alan Altın Yataklarını İşletmek Amacıyla Brüksel Merkezli Olarak 1928 Yılında Kurulan Şirketin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı 'B' Serisi Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Les Mines D'Or De Porcecito Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. Kolombiya'nın Porcecito Bölgesinde Yer Alan Altın Yataklarını İşletmek Amacıyla Brüksel Merkezli Olarak 1928 Yılında Kurulan Şirketin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı 'B' Serisi Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Française des Mines d'Or du Canada Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. 1928 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Kanada'da Altın Madenciliği Yapmak Olan Paris Merkezli Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Compagnie Française des Mines d'Or du Canada Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. 1928 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Kanada'da Altın Madenciliği Yapmak Olan Paris Merkezli Şirketin İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Française des Mines d'Or du Canada Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. 1928 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Kanada'da Altın Madenciliği Yapmak Olan Paris Merkezli Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Compagnie Française des Mines d'Or du Canada Societe Anonyme-Altın ve Gümüş Madenciliği. 1928 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Kanada'da Altın Madenciliği Yapmak Olan Paris Merkezli Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Union Diamantifiere Societe Anonyme-Elmas, Pırlanta ve Kıymetli Taşlar Ticareti. Paris Merkezli Olarak 1928 Yılında Kurulan Şirkete Ait 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Büyük Bir Mahremiyet Gerektiren Pırlanta İş Kolunda Faaliyet Gösteren Şirketlerin Hisse Senetlerine Nadiren Rastlanmaktadır.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Union Diamantifiere Societe Anonyme-Elmas, Pırlanta ve Kıymetli Taşlar Ticareti. Paris Merkezli Olarak 1928 Yılında Kurulan Şirkete Ait 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Büyük Bir Mahremiyet Gerektiren Pırlanta İş Kolunda Faaliyet Gösteren Şirketlerin Hisse Senetlerine Nadiren Rastlanmaktadır.

    TLSatıldı
  • Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası. Bedeli Ülkemizde 'Şarki Karib Ticaret Bankası'nca' Ödenmiştir.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Hellenic Kingdom (Yunan Krallığı)-1922 Devlet Borçlanması. Yıllık %6,5 Faizli ve 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Tahvil. Yunan Ordusunun Anadolu'da Yaşadığı Mağlubiyet ve Bu Kapsamda Yunanistan'da Yaşanan Finansman Açığının Kapatılması Amacıyla İhraç Edilmiştir. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası. Bedeli Ülkemizde 'Şarki Karib Ticaret Bankası'nca' Ödenmiştir.

    TLSatıldı
  • Compagnie des Chemin de Fer Danuba-Save-Adritiaque-Demiryolları Tarihi. Önceden Tüm Hattı Avusturya Macaristan Sınırları İçinde Kalan Ancak 1.Dünya Savaşı Sonrası Trianon Andlaşması Hükümleri Gereği Hepsi Bağımsız Birer Ülke Haline Gelen Avusturya, Macaristan, İtalya ve Sırp Hırvat Sloven Krallığı Arasında Pay Edilen Şirketin 1923 Tertibi Değişken Faizli Bir'lik Tahvili.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Compagnie des Chemin de Fer Danuba-Save-Adritiaque-Demiryolları Tarihi. Önceden Tüm Hattı Avusturya Macaristan Sınırları İçinde Kalan Ancak 1.Dünya Savaşı Sonrası Trianon Andlaşması Hükümleri Gereği Hepsi Bağımsız Birer Ülke Haline Gelen Avusturya, Macaristan, İtalya ve Sırp Hırvat Sloven Krallığı Arasında Pay Edilen Şirketin 1923 Tertibi Değişken Faizli Bir'lik Tahvili.

    TLSatıldı
  • Compagnie De Chemin De Fer Jonction Salonique-Constantinople-Demiryolları Tarihi. Bir Osmanlı Anonim Şirketi Olarak Kurulan Dersaadet-Selanik İltisak Demiryolu Kumpanyası 1.Dünya Savaşı Sonrası Tüm Hat Yunan Sınırları İçinde Kaldığından Bir Yunan Şirketine Dönüşmüştür. Şirketin Yunan Şirketi Olduğu Döneme Ait 42 ila 90.Faiz Kuponlarını İçeren Tabaka.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Compagnie De Chemin De Fer Jonction Salonique-Constantinople-Demiryolları Tarihi. Bir Osmanlı Anonim Şirketi Olarak Kurulan Dersaadet-Selanik İltisak Demiryolu Kumpanyası 1.Dünya Savaşı Sonrası Tüm Hat Yunan Sınırları İçinde Kaldığından Bir Yunan Şirketine Dönüşmüştür. Şirketin Yunan Şirketi Olduğu Döneme Ait 42 ila 90.Faiz Kuponlarını İçeren Tabaka.

    TLSatıldı
  • Chemin De Fer Du Nord Societe Anonyme-Demiryolları Tarihi. 1852 Yılında Kurulan ve Fransa'yla Belçika'yı Birbirine Bağlayan Demiryolu Şirketinin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Fransız İmparatorluğu ve Belçika Krallığının Armaları Görülmektedir. Son Derece İnce Bir Kağıda Tek Renk Olarak Basılan Hisse Senedi'nin Şirketin Kuruluşunda İhraç Edilmiş Olması Mümkündür.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Chemin De Fer Du Nord Societe Anonyme-Demiryolları Tarihi. 1852 Yılında Kurulan ve Fransa'yla Belçika'yı Birbirine Bağlayan Demiryolu Şirketinin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Fransız İmparatorluğu ve Belçika Krallığının Armaları Görülmektedir. Son Derece İnce Bir Kağıda Tek Renk Olarak Basılan Hisse Senedi'nin Şirketin Kuruluşunda İhraç Edilmiş Olması Mümkündür.

    TLSatıldı
  • Compagnie Des Chemin de Fer Secondaries du Nord-Est-Demiryolları Tarihi. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Saint-Quintin-Guise Hattını İşleten Şirketin 1935 Tertibi  Nama Yazılı Bir'lik Temettü Senedi (Temettü Senedi: Kar Payı Alan Ancak Oy Hakkı Olmayan Hisse Senedi). İşlem Görmemiş. Baskı: Chaix Matbaası.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Compagnie Des Chemin de Fer Secondaries du Nord-Est-Demiryolları Tarihi. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Saint-Quintin-Guise Hattını İşleten Şirketin 1935 Tertibi Nama Yazılı Bir'lik Temettü Senedi (Temettü Senedi: Kar Payı Alan Ancak Oy Hakkı Olmayan Hisse Senedi). İşlem Görmemiş. Baskı: Chaix Matbaası.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer De Paris A Lyon A La Mediterranee-Demiryolları Tarihi. Paris-Lyon ve Akdeniz Demiryolu Kumpanyası'nca 1922 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1947 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer De Paris A Lyon A La Mediterranee-Demiryolları Tarihi. Paris-Lyon ve Akdeniz Demiryolu Kumpanyası'nca 1922 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1947 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Compagnie Des Chemins De Fer De L'est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Demiryolu Kumpanyası'nca 1935 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5,5 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1954 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Compagnie Des Chemins De Fer De L'est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Demiryolu Kumpanyası'nca 1935 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5,5 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1954 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Compagnie Des Chemins De Fer De L'est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Demiryolu Kumpanyası'nca 1936 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1954 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Compagnie Des Chemins De Fer De L'est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Demiryolu Kumpanyası'nca 1936 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1954 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Compagnie Des Chemins De Fer De L'est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Demiryolu Kumpanyası'nca 1934-1949 Tertibi Olarak İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1945 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Compagnie Des Chemins De Fer De L'est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Demiryolu Kumpanyası'nca 1934-1949 Tertibi Olarak İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1945 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1948 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1948 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1936 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1949 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1936 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1949 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1934-1949 Tertibi Olarak İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1945 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1934-1949 Tertibi Olarak İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1945 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1934-1949 Tertibi Olarak İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1945 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemins De Fer De L'Etat-Demiryolları Tarihi. Fransız Devlet Demiryolu İdaresi'nce 1934-1949 Tertibi Olarak İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1945 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemins De Fer D'Alsace Et De Lorraine-Demiryolları Tarihi. Alsace Lorraine Demiryolu Kumpanyası'nca 1954 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5,5 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1947 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemins De Fer D'Alsace Et De Lorraine-Demiryolları Tarihi. Alsace Lorraine Demiryolu Kumpanyası'nca 1954 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5,5 Faizli 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in 1947 Yılında İtfa Edildiği ve Kalan Kuponlar ve İmzaların Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Demiryolu Kumpanyası'nca 1936 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. İptalsiz.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Demiryolu Kumpanyası'nca 1936 Yılında İhraç Edilen Yıllık %6 Faizli 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. İptalsiz.

    TLSatıldı
  • Usines De Keyn Freres Societe Anonyme-Kimya Sanayii. 1927 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Özellikle Gıda Sanayiyle İlişkili Özel Plastik Ambalaj Üretimi Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arka Yüzdeki Kayıtlardan Hisse'nin 1947 Yılında Borsa Kaydına Alındığı Görülmektedir.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Usines De Keyn Freres Societe Anonyme-Kimya Sanayii. 1927 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Özellikle Gıda Sanayiyle İlişkili Özel Plastik Ambalaj Üretimi Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arka Yüzdeki Kayıtlardan Hisse'nin 1947 Yılında Borsa Kaydına Alındığı Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale De Fourrures & Pelletiers 
Societe Anonyme-Hayvansal Ürünler Ticareti. 1910 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Kürk Üretimi ve Ticareti Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Compagnie Generale De Fourrures & Pelletiers Societe Anonyme-Hayvansal Ürünler Ticareti. 1910 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Kürk Üretimi ve Ticareti Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Ciments Du Paradou Societe Anonyme-Çimento Sanayii. Fransız Sermayedarlarca Paris Merkezli Olan ve Paradou Kentinde Çimento Fabrikası Kuran ve İşleten Şirketin 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Mor ve Hardal Renginde Jugend Stil Sıradışı Tasarım.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Ciments Du Paradou Societe Anonyme-Çimento Sanayii. Fransız Sermayedarlarca Paris Merkezli Olan ve Paradou Kentinde Çimento Fabrikası Kuran ve İşleten Şirketin 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Mor ve Hardal Renginde Jugend Stil Sıradışı Tasarım.

    TLSatıldı
  • Holding Commerciale de France Societe Anonyme-Holding Faaliyetleri. 1928 Yılında Paris Merkezli Bir Yatırım Holding Olarak Kurulan Ancak 1929 Yılı Genel Kurulunda Bir Yatırım Bankasına Dönüşen Şirketin 'B' Serisi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Holding Commerciale de France Societe Anonyme-Holding Faaliyetleri. 1928 Yılında Paris Merkezli Bir Yatırım Holding Olarak Kurulan Ancak 1929 Yılı Genel Kurulunda Bir Yatırım Bankasına Dönüşen Şirketin 'B' Serisi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Papetiers De La Chapelle Societe Anonyme-Kağıt ve Orman Ürünleri Sanayii. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve La Chapelle Kağıt Fabrikalarının Sahibi Olan Şirketin 1957 Tertibi 7.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Hisseleri Paris Borsasında 1957 ila 1976 Yılları Arasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Papetiers De La Chapelle Societe Anonyme-Kağıt ve Orman Ürünleri Sanayii. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve La Chapelle Kağıt Fabrikalarının Sahibi Olan Şirketin 1957 Tertibi 7.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Hisseleri Paris Borsasında 1957 ila 1976 Yılları Arasında İşlem Görmüştür.

    TLSatıldı
  • Societe De Bobinage De Precision Societe Anonyme-Elektrik Malzemeleri Sanayii. Hassas Cihazlar ve Bobin Üretimi Yapmak Üzere Fransa'nın Chatenay-Malabry Şehrinde Kurulan Şirketin 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Hisse Senedi Fransız Frangı'nın 'Yeni Frank' Olarak Adlandırıldığı 1957 - 1963 Dönemine Tarihlenmektedir.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Societe De Bobinage De Precision Societe Anonyme-Elektrik Malzemeleri Sanayii. Hassas Cihazlar ve Bobin Üretimi Yapmak Üzere Fransa'nın Chatenay-Malabry Şehrinde Kurulan Şirketin 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Hisse Senedi Fransız Frangı'nın 'Yeni Frank' Olarak Adlandırıldığı 1957 - 1963 Dönemine Tarihlenmektedir.

    TLSatıldı
  • FRIA Compagnie Internationale pour la Production de l'Alumine Societe Anonyme-Madencilik. Afrika'da Bulunan Gine Cumhuriyeti'nde Aluminyum'un Hammaddesi Olan Boksit ve Alumina Madenciliği Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 1960 Tertibi Yıllık %5 5/8 Faiz Getirisi Olan 1.000 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 25 Milyar Ton Boksit Rezerviyle Gine Cumhuriyeti Dünya Toplam Rezervinin %50'sine Sahiptir.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    FRIA Compagnie Internationale pour la Production de l'Alumine Societe Anonyme-Madencilik. Afrika'da Bulunan Gine Cumhuriyeti'nde Aluminyum'un Hammaddesi Olan Boksit ve Alumina Madenciliği Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 1960 Tertibi Yıllık %5 5/8 Faiz Getirisi Olan 1.000 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 25 Milyar Ton Boksit Rezerviyle Gine Cumhuriyeti Dünya Toplam Rezervinin %50'sine Sahiptir.

    TLSatıldı
  • Oriental Industrial Monoplolies Limited-Kimya Sanayii. Fransız Azot Şirketi'nin İngiliz Hukukuna Göre Kurmuş Olduğu Yatırım Şirketidir. Nisan 1930 Tertibi 'A' Serisi Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Şirketin Ülkemiz İçin Önemi, Türkiye Kibrit İnhisarı Türk Anonim Şirketi'nin Büyük Ortağı Olmasından Kaynaklanmaktır. Diğer Bir Deyişle Fransız Azot Şirketi (Azot Français) Türk Kibrit İnhisarı'na Bu Şirket Üzerinden Ortak Olmuştur.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Oriental Industrial Monoplolies Limited-Kimya Sanayii. Fransız Azot Şirketi'nin İngiliz Hukukuna Göre Kurmuş Olduğu Yatırım Şirketidir. Nisan 1930 Tertibi 'A' Serisi Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Şirketin Ülkemiz İçin Önemi, Türkiye Kibrit İnhisarı Türk Anonim Şirketi'nin Büyük Ortağı Olmasından Kaynaklanmaktır. Diğer Bir Deyişle Fransız Azot Şirketi (Azot Français) Türk Kibrit İnhisarı'na Bu Şirket Üzerinden Ortak Olmuştur.

    TLSatıldı
  • Societe Anonyme Immobiliere Du Parc Kalliste-Gayrimenkul Geliştirme. Marilya'nın Ünlü Parc Kalliste Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Bölge Günümüzde Ağırlıklı Olarak Afrika'dan Gelen Göçmenlerin Yaşadığı Bir Yerleşimdir.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Societe Anonyme Immobiliere Du Parc Kalliste-Gayrimenkul Geliştirme. Marilya'nın Ünlü Parc Kalliste Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Bölge Günümüzde Ağırlıklı Olarak Afrika'dan Gelen Göçmenlerin Yaşadığı Bir Yerleşimdir.

    TLSatıldı
  • Grandes Tuileries Et Briqueteries Toulousaines
Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Toulouse Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1922 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Grandes Tuileries Et Briqueteries Toulousaines Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Toulouse Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1922 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Tuileries De Beauvais Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Oise Bölgesinde Bulunan Beauvais Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Tarihlenen 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üzerindeki Kaşeden Hissenin Nominal Değerinin 1963 Sonrası 100 Yeni Frank Olarak Revize Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Tuileries De Beauvais Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Oise Bölgesinde Bulunan Beauvais Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Tarihlenen 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üzerindeki Kaşeden Hissenin Nominal Değerinin 1963 Sonrası 100 Yeni Frank Olarak Revize Edildiği Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Marseille-Matin Grand Quotidien D'Information 
Societe Anonyme-Gazetecilik. 'Marsilya Sabah Gazetesi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Günlük Yayımlanan Gazeteyi İşleten Şirketin 1931 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Gazete 1931 ila 1944 Yılları Arasında Yayımlanmış Olup Şirketin Büyük Ortağı Marsilya'nın Ünlü Armatörlerinden Jean Alfred Fraissinet'di.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Marseille-Matin Grand Quotidien D'Information Societe Anonyme-Gazetecilik. 'Marsilya Sabah Gazetesi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Günlük Yayımlanan Gazeteyi İşleten Şirketin 1931 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Gazete 1931 ila 1944 Yılları Arasında Yayımlanmış Olup Şirketin Büyük Ortağı Marsilya'nın Ünlü Armatörlerinden Jean Alfred Fraissinet'di.

    TLSatıldı
  • Societe Des Charbonnages Du Dong-Trieu Societe Anonyme-Kömür Madenciliği. Günümüzde Vietnam Sınırları İçinde Kalan ve Tahvil'in İhraç Edildiği 1931 Yılında Fransız Hindi-Çin'inin Bir Bölgesi Olan Tonkin'de Fransız Sermayedarlarca Kurulan Kömür Madenciliği Şirketi. Yıllık %5,5 Faiz Getirili 1000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Şirket 1926 ila 1951 Arası Düzenli Kar Dağıtımı Yapmış Olup Tüm Menkul Kıymetleri Paris Borsası'na Koteydi.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Societe Des Charbonnages Du Dong-Trieu Societe Anonyme-Kömür Madenciliği. Günümüzde Vietnam Sınırları İçinde Kalan ve Tahvil'in İhraç Edildiği 1931 Yılında Fransız Hindi-Çin'inin Bir Bölgesi Olan Tonkin'de Fransız Sermayedarlarca Kurulan Kömür Madenciliği Şirketi. Yıllık %5,5 Faiz Getirili 1000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Şirket 1926 ila 1951 Arası Düzenli Kar Dağıtımı Yapmış Olup Tüm Menkul Kıymetleri Paris Borsası'na Koteydi.

    TLSatıldı
  • Societe Commerciale Et Industrielle pour la France et les Pays d'Orient Societe Anonyme-Yatırım Faaliyetleri. Fransa'nın Uzak Doğu'daki Ticari Faaliyetlerine Destek Vermek Amacıyla Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1920'lere Tarihlenen ve İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Imp.Mensignac Matbaası

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Societe Commerciale Et Industrielle pour la France et les Pays d'Orient Societe Anonyme-Yatırım Faaliyetleri. Fransa'nın Uzak Doğu'daki Ticari Faaliyetlerine Destek Vermek Amacıyla Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1920'lere Tarihlenen ve İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Imp.Mensignac Matbaası

    TLSatıldı
  • Les Bois Du Cameroun Societe Anonyme-Orman Ürünleri Sanayii. Kamerun'un Douala Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Endüstriyel Tomruk ve Kereste Üretimi Yapmaktaydı. Hisse Senedi'nin 1980 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 5.000 Orta Afrika Frankı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Les Bois Du Cameroun Societe Anonyme-Orman Ürünleri Sanayii. Kamerun'un Douala Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Endüstriyel Tomruk ve Kereste Üretimi Yapmaktaydı. Hisse Senedi'nin 1980 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 5.000 Orta Afrika Frankı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Etablissements Horstmann Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Essonne Bölgesinde Yer Alan Palaiseau Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 80 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Etablissements Horstmann Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Essonne Bölgesinde Yer Alan Palaiseau Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 80 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Fonderies de Saint-Nazaire Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Saint-Nazaire Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metalurji ve Ergitme Konularında Faaliyet Göstermekteydi. 1970'ler. 50 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Hisse Senedi Öncelikle 'Banque Transaltlantique' Üzerinden Nama Yazılı Hale Getirilmiş ve Daha Sonra Bedeli Ödenmek Suretiyle İptal Edilmiştir.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Fonderies de Saint-Nazaire Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Saint-Nazaire Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metalurji ve Ergitme Konularında Faaliyet Göstermekteydi. 1970'ler. 50 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Hisse Senedi Öncelikle 'Banque Transaltlantique' Üzerinden Nama Yazılı Hale Getirilmiş ve Daha Sonra Bedeli Ödenmek Suretiyle İptal Edilmiştir.

    TLSatıldı
  • Etablissements Roffo Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 30 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Etablissements Roffo Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 30 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Les bas Chesterfield Societe Anonyme
Anciens Etablissements G.G.Bomier -Tekstil ve Konfeksiyon. Fransa'nın Seine Bölgesinde Yer Alan Boulogne-Billancourt Kenti Merkezli Olarak 1933 Yılında Kurulan Tekstil ve Konfeksiyon Üretimi Konularında Faaliyet Göstermekteydi. 1960 Tertibi 50 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Hisseleri 1962 Yılından İtibaren Paris Borsasında İşlem Görmeye Başlamıştır.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Les bas Chesterfield Societe Anonyme Anciens Etablissements G.G.Bomier -Tekstil ve Konfeksiyon. Fransa'nın Seine Bölgesinde Yer Alan Boulogne-Billancourt Kenti Merkezli Olarak 1933 Yılında Kurulan Tekstil ve Konfeksiyon Üretimi Konularında Faaliyet Göstermekteydi. 1960 Tertibi 50 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Hisseleri 1962 Yılından İtibaren Paris Borsasında İşlem Görmeye Başlamıştır.

    TLSatıldı
  • International Residence Societe Anonyme-Gayrimenkul Yatırımları. 1973 Yılında Belçika'nın Brüksel Kentinde Kurulan Şirketin 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Modern Hisse Senedi Tasarımı.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    International Residence Societe Anonyme-Gayrimenkul Yatırımları. 1973 Yılında Belçika'nın Brüksel Kentinde Kurulan Şirketin 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Modern Hisse Senedi Tasarımı.

    TLSatıldı
  • Societe Des Cafes De L'Indochine Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransız Hindi-Çini Döneminde (Günümüzde Vietnam) Saigon Merkezli Olarak Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Kahve Çekirdeği Üretimi Olan Şirketin 1926 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Kahverengi Tonlarında ve Ejderha vb. Uzak Doğu Temalı Son Derece Görsel Art Deco Tasarım.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Societe Des Cafes De L'Indochine Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransız Hindi-Çini Döneminde (Günümüzde Vietnam) Saigon Merkezli Olarak Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Kahve Çekirdeği Üretimi Olan Şirketin 1926 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Kahverengi Tonlarında ve Ejderha vb. Uzak Doğu Temalı Son Derece Görsel Art Deco Tasarım.

    TLSatıldı
  • Compagnie Des Eaux Minerales De Pougues Et Autres 
Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. 1879 Yılında Kuruluan Dünyaca Ünlü 'Pougues' Markalı İçme Sularını Üreten Şirkete Ait 1963 Tertibi 50 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Altta Ortada Şirketin Şişe Üzerinde Kullandığı Marka, Vinyet Olarak Görülmektedir.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Compagnie Des Eaux Minerales De Pougues Et Autres Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. 1879 Yılında Kuruluan Dünyaca Ünlü 'Pougues' Markalı İçme Sularını Üreten Şirkete Ait 1963 Tertibi 50 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Altta Ortada Şirketin Şişe Üzerinde Kullandığı Marka, Vinyet Olarak Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Compagnie Centrale Des Alcools Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. 1910 Yılında 25 Yıl Süreyle Kurulan ve 'Umum Alkol Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirketin 1910 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Yapılan Araştırmada Şirketin Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödediği Tespit Edilmiştir.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Compagnie Centrale Des Alcools Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. 1910 Yılında 25 Yıl Süreyle Kurulan ve 'Umum Alkol Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirketin 1910 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Yapılan Araştırmada Şirketin Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödediği Tespit Edilmiştir.

    TLSatıldı
  • Societe Anonyme Vieille Cure De Cenon-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Şarap Üretimiyle Meşhur Bordeaux (Bordo) Bölgesinde Faaliyet Gösteren Bu Şirketin 1910 Yılında Kurulduğu Anlaşılmaktadır. 1952 Tertibi 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Annule (İptal) Kaşeli. Solda Büyük Şarap Şişesi Vinyeti.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Societe Anonyme Vieille Cure De Cenon-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Şarap Üretimiyle Meşhur Bordeaux (Bordo) Bölgesinde Faaliyet Gösteren Bu Şirketin 1910 Yılında Kurulduğu Anlaşılmaktadır. 1952 Tertibi 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Annule (İptal) Kaşeli. Solda Büyük Şarap Şişesi Vinyeti.

    TLSatıldı
  • Societe Anonyme De La Grande Taverne De Nancy-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Nancy Kentinde Kurulan ve Taverna İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1954 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Societe Anonyme De La Grande Taverne De Nancy-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Nancy Kentinde Kurulan ve Taverna İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1954 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Hotels et Casinos Basques Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1928 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Hotels et Casinos Basques Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1928 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    TLSatıldı
  • Casino Municipal De Bandol Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Bandol Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan ve Yerel Belediye Ortaklığındaki Şirkete Ait 1930 Tertibi 'A' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Casino Municipal De Bandol Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Bandol Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan ve Yerel Belediye Ortaklığındaki Şirkete Ait 1930 Tertibi 'A' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    TLSatıldı
  • Societe Fermiere Du Grand Casino De Saint Raphael 
(Cote D'Azur)-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Saint Raphael Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1925 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Societe Fermiere Du Grand Casino De Saint Raphael (Cote D'Azur)-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Saint Raphael Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1925 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    TLSatıldı
  • Societe Fermiere Du Grand Casino De Saint Raphael 
(Cote D'Azur)-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Saint Raphael Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1925 Tertibi ve 10 Oy Hakkına Sahip 'B' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Societe Fermiere Du Grand Casino De Saint Raphael (Cote D'Azur)-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Saint Raphael Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1925 Tertibi ve 10 Oy Hakkına Sahip 'B' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    TLSatıldı
  • Societe Hoteliere Des Centres De Pelerinages Catholiques Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Hac Yolculuğuna Çıkan Katolik Hacıların Konaklama İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere Paris Merkezli Olarak 1932 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Şirketin İhreç Etmiş Olduğu İpotek Teminatlı ve Yıllık %6,5 Faiz Getirisi Olan 1946 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Societe Hoteliere Des Centres De Pelerinages Catholiques Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Hac Yolculuğuna Çıkan Katolik Hacıların Konaklama İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere Paris Merkezli Olarak 1932 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Şirketin İhreç Etmiş Olduğu İpotek Teminatlı ve Yıllık %6,5 Faiz Getirisi Olan 1946 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSatıldı
  • Societe Du Grand Hotel De St.Nazaire Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Atlantik Sahilinde Yer Alan St.Nazaire Kentinde Yer Alan 'Grand Hotel De St.Nazaire' Şirketine Ait 1918 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Societe Du Grand Hotel De St.Nazaire Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Atlantik Sahilinde Yer Alan St.Nazaire Kentinde Yer Alan 'Grand Hotel De St.Nazaire' Şirketine Ait 1918 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Les Hotels Bohy Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Paris Kenti La Fayette Caddesi 60 Numarada Bulunan ve Günümüzde 'Modern Hotel LaFayette' Adıyla Halen Faal Olan Otelin Kurucusu ve İlk İşletmecisi Olan 'Les Hotels Bohy' Şirketine Ait 1918 Tertibi 'A' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Les Hotels Bohy Societe Anonyme-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Paris Kenti La Fayette Caddesi 60 Numarada Bulunan ve Günümüzde 'Modern Hotel LaFayette' Adıyla Halen Faal Olan Otelin Kurucusu ve İlk İşletmecisi Olan 'Les Hotels Bohy' Şirketine Ait 1918 Tertibi 'A' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Bastogi Societe per Azioni-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. İtalya'nın Roma Kenti Merkezli Olarak 1862 Yılında Kurulan ve Hisse Senetleri 1863 Yılından Günümüze Kesintisiz Olarak Borsa'da İşlem Gören Şirkete Ait 1979 Tertibi ve 2.000 Liret Nominalli Nama Yazılı İki'lik Hisse Senedi. Şirket Günümüzde Kültür-Sanat ve Eğlence Hizmetlerini Bünyesinde Barındıran Bir Holding Şirketi Hüviyetindedir.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Bastogi Societe per Azioni-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. İtalya'nın Roma Kenti Merkezli Olarak 1862 Yılında Kurulan ve Hisse Senetleri 1863 Yılından Günümüze Kesintisiz Olarak Borsa'da İşlem Gören Şirkete Ait 1979 Tertibi ve 2.000 Liret Nominalli Nama Yazılı İki'lik Hisse Senedi. Şirket Günümüzde Kültür-Sanat ve Eğlence Hizmetlerini Bünyesinde Barındıran Bir Holding Şirketi Hüviyetindedir.

    TLSatıldı
  • Banque Hypothecaire Et Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak İpotek ve Gayrimenkul Finansmanına Dayalı Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Banka'nın İtibari Kıymete Sahip Olmayan Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Banque Hypothecaire Et Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak İpotek ve Gayrimenkul Finansmanına Dayalı Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Banka'nın İtibari Kıymete Sahip Olmayan Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Banque Frances De Chile Socieded Anonima
Banque Française Du Chili Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1917 Yılında Fransız Sermayedarlarca Şili'nin Başkenti Santiago Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın İtibari Kıymete Sahip Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. İspanyolca ve Fransızca Olmak Üzere Çift Dilde.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Banque Frances De Chile Socieded Anonima Banque Française Du Chili Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1917 Yılında Fransız Sermayedarlarca Şili'nin Başkenti Santiago Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın İtibari Kıymete Sahip Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. İspanyolca ve Fransızca Olmak Üzere Çift Dilde.

    TLSatıldı
  • Banque Syndicale De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1911 Yılında Paris Merkezli Olarak Sendikasyon Kredisine Dayalı Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Banka'nın 1927 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın Hisse Senetleri 1929 Yılından İtibaren Paris Borsası'nda İşlem Görmüştür.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Banque Syndicale De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1911 Yılında Paris Merkezli Olarak Sendikasyon Kredisine Dayalı Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Banka'nın 1927 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın Hisse Senetleri 1929 Yılından İtibaren Paris Borsası'nda İşlem Görmüştür.

    TLSatıldı
  • Banque Franco-Asiatique Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Asya Ülkelerinde Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 99 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1928 Tertibi 'B' Grubu 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. No: 33.197. Banka'nın Burada Satışa Sunulan Dahil (No:7.001 ila 50.000 Seri Nolu)  Hisse Senetleri 1928 ila 1940 Yılları Arasında Paris Borsası'nda İşlem Görmüştür.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Banque Franco-Asiatique Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Asya Ülkelerinde Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 99 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1928 Tertibi 'B' Grubu 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. No: 33.197. Banka'nın Burada Satışa Sunulan Dahil (No:7.001 ila 50.000 Seri Nolu) Hisse Senetleri 1928 ila 1940 Yılları Arasında Paris Borsası'nda İşlem Görmüştür.

    TLSatıldı
  • Credit Foncier Du Bresil Et De L'Amerique Du Sud
Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1906 Yılında Paris Merkezli Olarak Brezilya ve Diğer Güney Amerika Ülkelerinde Emlak Kredi Bankacılığı Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 75 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1929 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan İmtiyazlı Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın 1910 ila 1951 Yıllarında Toplam 18 Ayrı Tür Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Credit Foncier Du Bresil Et De L'Amerique Du Sud Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1906 Yılında Paris Merkezli Olarak Brezilya ve Diğer Güney Amerika Ülkelerinde Emlak Kredi Bankacılığı Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 75 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1929 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan İmtiyazlı Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın 1910 ila 1951 Yıllarında Toplam 18 Ayrı Tür Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSatıldı
  • Societe Centrale Des Banques De Province Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1911 Yılında Paris Merkezli Olarak Fransa'nın Çeşitli Bölgelerinde Bulunan Yerel Bankaların Ortaklığında Kurulan Bir Çatı Finansman Kuruluşudur. 1928 Tertibi 125 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Çerçeve'de Şirket'in Kurucusu olan 34 Yerel Banka'nın Tarihi Şehir Armaları Görülmektedir.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Societe Centrale Des Banques De Province Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1911 Yılında Paris Merkezli Olarak Fransa'nın Çeşitli Bölgelerinde Bulunan Yerel Bankaların Ortaklığında Kurulan Bir Çatı Finansman Kuruluşudur. 1928 Tertibi 125 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Çerçeve'de Şirket'in Kurucusu olan 34 Yerel Banka'nın Tarihi Şehir Armaları Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Societe Nouvelle De Banque Et De Credit Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. Bahis Konusu Bankanın Kuruluş Tarihi 1879 Olup Hisse Senedi de Aynı Yıl İhraç Edilmiştir. 250 Frangı Ödenmiş 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1881 Yılında Kalan 250 Frank da Ödenerek Serbest Hisse (Titre Libere) Statüsüne Dönüşmüştür. Talon Kısmında 10 Santim Nominalli Nadir Fransız Fiskal İlişiktir.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Societe Nouvelle De Banque Et De Credit Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. Bahis Konusu Bankanın Kuruluş Tarihi 1879 Olup Hisse Senedi de Aynı Yıl İhraç Edilmiştir. 250 Frangı Ödenmiş 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1881 Yılında Kalan 250 Frank da Ödenerek Serbest Hisse (Titre Libere) Statüsüne Dönüşmüştür. Talon Kısmında 10 Santim Nominalli Nadir Fransız Fiskal İlişiktir.

    TLSatıldı
  • Banque Generale de l'Industrie Automobile Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1909 Yılında Paris Merkezli Olarak O Dönem Yeni Gelişmekte Olan Otomobil Endüstrisine Yatırım Yapmak Amacıyla Kurulmuştur. 1909 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Hisse Senedinin Köşelerinde Arabaların Radyatörleri Üzerinde Bulunan Gümüş Minerva Heykelciği Vinyeti Görülmektedir.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Banque Generale de l'Industrie Automobile Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1909 Yılında Paris Merkezli Olarak O Dönem Yeni Gelişmekte Olan Otomobil Endüstrisine Yatırım Yapmak Amacıyla Kurulmuştur. 1909 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Hisse Senedinin Köşelerinde Arabaların Radyatörleri Üzerinde Bulunan Gümüş Minerva Heykelciği Vinyeti Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Banque D'Alsace & De Lorraine Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Strasbourg Merkezli Olarak Bu Bölgesel Banka'nın 1928 Tertibi Olarak İhraç Etmiş Olduğu İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Alsace-Lorraine Bölgesi Avrupa'nın En Geniş Demir Cevheri Yataklarına Sahiptir. En Üst Ortada Bölgenin Tarihi Arması Görülmektedir.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Banque D'Alsace & De Lorraine Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Strasbourg Merkezli Olarak Bu Bölgesel Banka'nın 1928 Tertibi Olarak İhraç Etmiş Olduğu İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Alsace-Lorraine Bölgesi Avrupa'nın En Geniş Demir Cevheri Yataklarına Sahiptir. En Üst Ortada Bölgenin Tarihi Arması Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Banque Coloniale D'Etudes Et D'Enterprises Mutuelles 
Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1914 Yılında Fransa'nın Deniz Aşırı Sömürgelerinde Bankacılık Hizmeti Vermek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulmuştur. 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Banque Coloniale D'Etudes Et D'Enterprises Mutuelles Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1914 Yılında Fransa'nın Deniz Aşırı Sömürgelerinde Bankacılık Hizmeti Vermek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulmuştur. 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Banque Coloniale D'Etudes Et D'Enterprises Mutuelles 
Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1914 Yılında Fransa'nın Deniz Aşırı Sömürgelerinde Bankacılık Hizmeti Vermek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulmuştur. 1930 Tertibi 500 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Banque Coloniale D'Etudes Et D'Enterprises Mutuelles Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1914 Yılında Fransa'nın Deniz Aşırı Sömürgelerinde Bankacılık Hizmeti Vermek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulmuştur. 1930 Tertibi 500 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Banque De L'Indochine Societe Anonyme
Compagnie Des Eaux Et D'Electricite De L'Indochine-Bankacılık ve Finans. Fransız Hindi-Çin'i Su ve Elektrik Şirketi Tarafından Geçmiş Tarihlerde İhraç Edilmiş Bir Takım Hamiline Yazılı Tahvillerin Yerine Geçmek İçin Banque De L'Indochine Tarafından Düzenlenen 1970 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Banque De L'Indochine Societe Anonyme Compagnie Des Eaux Et D'Electricite De L'Indochine-Bankacılık ve Finans. Fransız Hindi-Çin'i Su ve Elektrik Şirketi Tarafından Geçmiş Tarihlerde İhraç Edilmiş Bir Takım Hamiline Yazılı Tahvillerin Yerine Geçmek İçin Banque De L'Indochine Tarafından Düzenlenen 1970 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSatıldı
  • Banque De L'Indochine Societe Anonyme
Compagnie Des Eaux Et D'Electricite De L'Indochine-Bankacılık ve Finans. Fransız Hindi-Çin'i Su ve Elektrik Şirketi Tarafından Geçmiş Tarihlerde İhraç Edilmiş Bir Takım Nama Yazılı Tahvillerin Yerine Geçmek İçin Banque De L'Indochine Tarafından Düzenlenen 1970 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Banque De L'Indochine Societe Anonyme Compagnie Des Eaux Et D'Electricite De L'Indochine-Bankacılık ve Finans. Fransız Hindi-Çin'i Su ve Elektrik Şirketi Tarafından Geçmiş Tarihlerde İhraç Edilmiş Bir Takım Nama Yazılı Tahvillerin Yerine Geçmek İçin Banque De L'Indochine Tarafından Düzenlenen 1970 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSatıldı
  • Banco Hipotecario de Credito Territorial Mexicano S.A.
Credit Foncier Mexicain-Bankacılık ve Finans. 1923 Yılında Fransız Sermayedarlarca Meksika Merkezli Olan Kurulan ve 'Meksika Emlak Kredi Bankası' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Banka'nın 2 Meksika Peso Nominalli Hamiline Yazılı İmtiyazlı Muvakkat Hisse Senedi. Matbu Kırmızı 1932 Tarihli Dairevi Fransız Borsa Fiskalli.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Banco Hipotecario de Credito Territorial Mexicano S.A. Credit Foncier Mexicain-Bankacılık ve Finans. 1923 Yılında Fransız Sermayedarlarca Meksika Merkezli Olan Kurulan ve 'Meksika Emlak Kredi Bankası' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Banka'nın 2 Meksika Peso Nominalli Hamiline Yazılı İmtiyazlı Muvakkat Hisse Senedi. Matbu Kırmızı 1932 Tarihli Dairevi Fransız Borsa Fiskalli.

    TLSatıldı
  • Societe Des Ateliers & Chantiers De Nicolaieff
Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Societe Des Ateliers & Chantiers De Nicolaieff Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    TLSatıldı
  • Societe Des Ateliers & Chantiers De Nicolaieff
Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Societe Des Ateliers & Chantiers De Nicolaieff Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    TLSatıldı
  • Chantiers Naval De L'Ouest Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Neully-Sur-Seine Kenti Merkezli Olarak 1913 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Tersanecilik ve Gemi İnşa Olan Şirkete Ait 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Dört Köşede ve Merkez Alt Zeminde Çapa Vinyeti.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Chantiers Naval De L'Ouest Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Neully-Sur-Seine Kenti Merkezli Olarak 1913 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Tersanecilik ve Gemi İnşa Olan Şirkete Ait 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Dört Köşede ve Merkez Alt Zeminde Çapa Vinyeti.

    TLSatıldı
  • Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale De Constructions Navales
Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1918 Yılında 90 Yıl Süreyle Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Tersanecilik ve Gemi İnşa Olan Şirkete Ait 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Compagnie Generale De Constructions Navales Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1918 Yılında 90 Yıl Süreyle Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Tersanecilik ve Gemi İnşa Olan Şirkete Ait 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Maritime Française Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1917 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait 1920 Tetibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Societe Maritime Française Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1917 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait 1920 Tetibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Chargeurs Reunis Societe Anonyme
Compagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.  Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Chargeurs Reunis Societe Anonyme Compagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSatıldı
  • Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %4,5 Faiz Getirili 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %4,5 Faiz Getirili 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale Transatlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1855 Yılında Paris'te Kurulan ve Günümüzde CMA CGM Unvanıyla Halen Faal Olan Bu Erken Dönem Denizcilik Şirketine Ait 1934 Tertibi Yıllık %4,5 Faiz Getirili 400 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Perfore İptalli.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Compagnie Generale Transatlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1855 Yılında Paris'te Kurulan ve Günümüzde CMA CGM Unvanıyla Halen Faal Olan Bu Erken Dönem Denizcilik Şirketine Ait 1934 Tertibi Yıllık %4,5 Faiz Getirili 400 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Perfore İptalli.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale Transatlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1855 Yılında Paris'te Kurulan ve Günümüzde CMA CGM Unvanıyla Halen Faal Olan Bu Erken Dönem Denizcilik Şirketine Ait 1934 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Elli'lik Temettü Hisse Senedi. İptalsiz.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Compagnie Generale Transatlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1855 Yılında Paris'te Kurulan ve Günümüzde CMA CGM Unvanıyla Halen Faal Olan Bu Erken Dönem Denizcilik Şirketine Ait 1934 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Elli'lik Temettü Hisse Senedi. İptalsiz.

    TLSatıldı
  • Societe Generale De Navigation Sur La Haute Seine Et Les Canaux Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Yukarı Seine Nehri ve Bağlı Kanallarında Nehir Taşımacılığı Yapmak Üzere 1877 Yılında Kurulan Şirket 1970'lere Kadar Faaliyetini Sürdürmüş O Tarihte Faal Olan Bir Takım Gemileri Koruma Altına Alınarak Müze Statüsüne Dönüştürülmüştür. 1934 Tetibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Merkezde Şirketin İkonik Turuncu Zemin Üzerine SGNC Flaması.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Societe Generale De Navigation Sur La Haute Seine Et Les Canaux Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Yukarı Seine Nehri ve Bağlı Kanallarında Nehir Taşımacılığı Yapmak Üzere 1877 Yılında Kurulan Şirket 1970'lere Kadar Faaliyetini Sürdürmüş O Tarihte Faal Olan Bir Takım Gemileri Koruma Altına Alınarak Müze Statüsüne Dönüştürülmüştür. 1934 Tetibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Merkezde Şirketin İkonik Turuncu Zemin Üzerine SGNC Flaması.

    TLSatıldı
  • Societe Generale De Navigation Sur La Haute Seine Et Les Canaux Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Yukarı Seine Nehri ve Bağlı Kanallarında Nehir Taşımacılığı Yapmak Üzere 1877 Yılında Kurulan Şirket 1970'lere Kadar Faaliyetini Sürdürmüş O Tarihte Faal Olan Bir Takım Gemileri Koruma Altına Alınarak Müze Statüsüne Dönüştürülmüştür. 1934 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Merkezde Şirketin İkonik Turuncu Zemin Üzerine SGNC Flaması. (Farklı İmza Kombinasyonu)

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Societe Generale De Navigation Sur La Haute Seine Et Les Canaux Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Yukarı Seine Nehri ve Bağlı Kanallarında Nehir Taşımacılığı Yapmak Üzere 1877 Yılında Kurulan Şirket 1970'lere Kadar Faaliyetini Sürdürmüş O Tarihte Faal Olan Bir Takım Gemileri Koruma Altına Alınarak Müze Statüsüne Dönüştürülmüştür. 1934 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Merkezde Şirketin İkonik Turuncu Zemin Üzerine SGNC Flaması. (Farklı İmza Kombinasyonu)

    TLSatıldı
  • Societe Anonyme Hersent Enterprises De Travaux Publics
Et Maritimes-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1922 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyeti Diğer Gemilere Romörkör Hizmeti Vermekti. 1939 Tertibi 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Societe Anonyme Hersent Enterprises De Travaux Publics Et Maritimes-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1922 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyeti Diğer Gemilere Romörkör Hizmeti Vermekti. 1939 Tertibi 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Pecheries Françaises Du Nord Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Atlantik Kıysındaki Pas-de-Calais Kentinde 1950/60'larda Kurulduğu Düşünülen Bu Şirketinin Faaliyet Konusu Balıkçılık Yapmaktı. 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Düz, Yalın Tasarım.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Pecheries Françaises Du Nord Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Atlantik Kıysındaki Pas-de-Calais Kentinde 1950/60'larda Kurulduğu Düşünülen Bu Şirketinin Faaliyet Konusu Balıkçılık Yapmaktı. 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Düz, Yalın Tasarım.

    TLSatıldı
  • Societe Financiere Et Maritime De Participations
Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Bahis Konusu Şirketin Özellikle 1970'lerde Yaşanan Petrol Krizi Sonrası Büyük Tankerler İnşasının Finansmanı Amacıyla Kurulduğu Değerlendirilmektedir. 1975 Tetibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli, SPECIMEN, No: 0,000,000

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Societe Financiere Et Maritime De Participations Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Bahis Konusu Şirketin Özellikle 1970'lerde Yaşanan Petrol Krizi Sonrası Büyük Tankerler İnşasının Finansmanı Amacıyla Kurulduğu Değerlendirilmektedir. 1975 Tetibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli, SPECIMEN, No: 0,000,000

    TLSatıldı
  • Credit Naval - C.M.A.F. Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Bahis Konusu Şirketin Özellikle 1970'lerde Yaşanan Petrol Krizi Sonrası Büyük Tankerler İnşasının Finansmanı Amacıyla Kurulduğu Değerlendirilmektedir. 1976 Tetibi Yıllık %11 Faiz Getirili 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Perfore İptalli, SPECIMEN, No: 0,000,000

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Credit Naval - C.M.A.F. Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Bahis Konusu Şirketin Özellikle 1970'lerde Yaşanan Petrol Krizi Sonrası Büyük Tankerler İnşasının Finansmanı Amacıyla Kurulduğu Değerlendirilmektedir. 1976 Tetibi Yıllık %11 Faiz Getirili 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Perfore İptalli, SPECIMEN, No: 0,000,000

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale Maritime Et Financiere C.G.MF.
Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Bahis Konusu Şirketin Özellikle 1970'lerde Yaşanan Petrol Krizi Sonrası Büyük Tankerler İnşasının Finansmanı Amacıyla Kurulduğu Değerlendirilmektedir. 1977 Tetibi Yıllık %11,20 Faiz Getirili 600 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Perfore İptalli, SPECIMEN, No: 0,000,000

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Compagnie Generale Maritime Et Financiere C.G.MF. Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Bahis Konusu Şirketin Özellikle 1970'lerde Yaşanan Petrol Krizi Sonrası Büyük Tankerler İnşasının Finansmanı Amacıyla Kurulduğu Değerlendirilmektedir. 1977 Tetibi Yıllık %11,20 Faiz Getirili 600 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Perfore İptalli, SPECIMEN, No: 0,000,000

    TLSatıldı
  • Metrocolex Metropolitaine Et Coloniale D'Enterprises
Societe Anonyme-Fransa'nın Seine Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun Fransa Ana Karası ve Afrika'da Bulunan Fransız Sömürgelerinde Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Öncesi. İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Metrocolex Metropolitaine Et Coloniale D'Enterprises Societe Anonyme-Fransa'nın Seine Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun Fransa Ana Karası ve Afrika'da Bulunan Fransız Sömürgelerinde Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Öncesi. İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı.  1923 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik  Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı.  1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Union Des Acieries Societe Anonyme
Anciennemet Acieries De Charleroi-Belçika'nın Charleroi Kentinde 1897 Yılında Kurulan Bu Erken Dönem Demir Çelik Üretim Şirketi Zaman İçinde Bir Takım Diğer Şirketlerle Birleşerek 'Union Des Acieries' Unvanını Almıştır. 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Union Des Acieries Societe Anonyme Anciennemet Acieries De Charleroi-Belçika'nın Charleroi Kentinde 1897 Yılında Kurulan Bu Erken Dönem Demir Çelik Üretim Şirketi Zaman İçinde Bir Takım Diğer Şirketlerle Birleşerek 'Union Des Acieries' Unvanını Almıştır. 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Metallurgique De L'Oural-Volga Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Rus Çarının 1896 Yılında Özel İzniyle Kurulduğu Anlaşılan ve Rusya'nın Ural-Volga Bölgesinde Entegre Metalurji Sanayii Alanında Faaliyet Gösteren Şirketin 1906 Yılında İhraç Etmiş Olduğu Yıllık %4 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Societe Metallurgique De L'Oural-Volga Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Rus Çarının 1896 Yılında Özel İzniyle Kurulduğu Anlaşılan ve Rusya'nın Ural-Volga Bölgesinde Entegre Metalurji Sanayii Alanında Faaliyet Gösteren Şirketin 1906 Yılında İhraç Etmiş Olduğu Yıllık %4 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSatıldı
  • Societe Anonyme d'Anthracite Russe Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. İsviçre'nin Cenevre Kenti Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Endüstrisinde Kullanılan Yüksek Kalorili Bir Kömür Tipi Olan Antrasit'i Rusya Sınırları İçerisinde Üretmekti. 1907 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Societe Anonyme d'Anthracite Russe Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. İsviçre'nin Cenevre Kenti Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Endüstrisinde Kullanılan Yüksek Kalorili Bir Kömür Tipi Olan Antrasit'i Rusya Sınırları İçerisinde Üretmekti. 1907 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Franco-Russe De Produits Chimiques & D'Explosifs-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Fransız-Rus Sermayesiyle 1895 Yılında Kowanko-Barbier Unvanıyla Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Madenlerde Galeri Açmak Amacıyla Kullanılan Özel Bir Takım Patlayıcıların Üretim ve Ticaretini Yapmaktı. 1910 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Societe Franco-Russe De Produits Chimiques & D'Explosifs-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Fransız-Rus Sermayesiyle 1895 Yılında Kowanko-Barbier Unvanıyla Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Madenlerde Galeri Açmak Amacıyla Kullanılan Özel Bir Takım Patlayıcıların Üretim ve Ticaretini Yapmaktı. 1910 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La Carolina
Societe Anonyme Espagnole-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La Carolina Societe Anonyme Espagnole-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Corporation Miniere Du Mexique Societe Anonyme Française-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Meksika'da Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1933 Ticaret Yıllıklarında Faal Olarak Görünmektedir. 1923 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Corporation Miniere Du Mexique Societe Anonyme Française-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Meksika'da Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1933 Ticaret Yıllıklarında Faal Olarak Görünmektedir. 1923 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Corporation Miniere De Santiago Y Anexas 
Societe Anonyme Française-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Meksika'nın Morelos Eyaletinde Bulunan Santiago ve Havalisinde Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1953 Ticaret Yıllıklarında Faal Olarak Görünmektedir. 1925 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Corporation Miniere De Santiago Y Anexas Societe Anonyme Française-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Meksika'nın Morelos Eyaletinde Bulunan Santiago ve Havalisinde Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1953 Ticaret Yıllıklarında Faal Olarak Görünmektedir. 1925 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Sallins Du Cap Vert (Ile De Sal) Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1918 Yılında Fransa'nın Bordeaux Kentinde Yer Alan Bu Şirket Cape Verde Takım Adalarını Oluşturan Adalardan !İle de Sal'da' (Tuz Adası) Tuz Madenciliği Yapmaktaydı. Şirketin Hisseleri 1967 ila 1969 Yılları Arasında Bordeux Borsasında İşlem Görmüştür. 1925 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üstte, Adadaki Tuz Sahalarının Panoramik Görünüşü.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Sallins Du Cap Vert (Ile De Sal) Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1918 Yılında Fransa'nın Bordeaux Kentinde Yer Alan Bu Şirket Cape Verde Takım Adalarını Oluşturan Adalardan !İle de Sal'da' (Tuz Adası) Tuz Madenciliği Yapmaktaydı. Şirketin Hisseleri 1967 ila 1969 Yılları Arasında Bordeux Borsasında İşlem Görmüştür. 1925 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üstte, Adadaki Tuz Sahalarının Panoramik Görünüşü.

    TLSatıldı
  • Le Carbonisation De L'Est Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri.1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Kömür Madenciliği Yapmak Olduğu Anlaşılmaktadır. 1928 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucuc (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Le Carbonisation De L'Est Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri.1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Kömür Madenciliği Yapmak Olduğu Anlaşılmaktadır. 1928 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucuc (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Des Charbonages D'Ekatherine Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1910 Yılında 90 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Silahlı Çatışmaların Yaşandığı Donetz Bölgesindeki Ekaterinoslaw Kenti ve Havalisinde Kömür Madenciliği Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1910 ila 1930 Yılları Arasında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.1927 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Compagnie Des Charbonages D'Ekatherine Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1910 Yılında 90 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Silahlı Çatışmaların Yaşandığı Donetz Bölgesindeki Ekaterinoslaw Kenti ve Havalisinde Kömür Madenciliği Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1910 ila 1930 Yılları Arasında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.1927 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Des Charbonages D'Ekatherine Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1910 Yılında 90 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Silahlı Çatışmaların Yaşandığı Donetz Bölgesindeki Ekaterinoslaw Kenti ve Havalisinde Kömür Madenciliği Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1910 ila 1930 Yılları Arasında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Compagnie Des Charbonages D'Ekatherine Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1910 Yılında 90 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Silahlı Çatışmaların Yaşandığı Donetz Bölgesindeki Ekaterinoslaw Kenti ve Havalisinde Kömür Madenciliği Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirket 1910 ila 1930 Yılları Arasında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Mines De Matragal Etat De Durango Societe Anonyme Française-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1912 Yılında 30 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Meksika'nın Durango Eyaleti Sınırları İçinde Kalan Matracal Bölgesi ve Havalisinde Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1928 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Mines De Matragal Etat De Durango Societe Anonyme Française-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1912 Yılında 30 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Meksika'nın Durango Eyaleti Sınırları İçinde Kalan Matracal Bölgesi ve Havalisinde Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1928 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1950 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1950 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1953 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1953 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Societe des Mines de Boudoukha Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1925 Yılında 99 Yıl Süreyle Boudoukha (Cezayir) Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Cezayir'in Ain Kechera Bölgesi Sınırları İçinde Kalan Boudoukha Kenti ve Havalisinde Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1949 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Kurucuları Arasında 1932 Yılında Ölen Ünlü Romen Prensi, Pilot ve Oto Yarışçısı Jean de Cantacuzene de Bulunmaktadır.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Societe des Mines de Boudoukha Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1925 Yılında 99 Yıl Süreyle Boudoukha (Cezayir) Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Cezayir'in Ain Kechera Bölgesi Sınırları İçinde Kalan Boudoukha Kenti ve Havalisinde Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1949 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Kurucuları Arasında 1932 Yılında Ölen Ünlü Romen Prensi, Pilot ve Oto Yarışçısı Jean de Cantacuzene de Bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Credit General Des Petroles Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1920 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Petrol Finansmanı Üzerine İhtisaslaşmış Olan Bu Banka'nın Unvanı Takip Eden Yıllarda SOCIETE FRANÇAISE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE DES PETROLES olarak değişmiştir. Hisse Senetleri Paris Borsasına Kotedir. 1928 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Credit General Des Petroles Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1920 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Petrol Finansmanı Üzerine İhtisaslaşmış Olan Bu Banka'nın Unvanı Takip Eden Yıllarda SOCIETE FRANÇAISE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE DES PETROLES olarak değişmiştir. Hisse Senetleri Paris Borsasına Kotedir. 1928 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • La Societe par Actions Astra Romana-Petrol Endüstrisi. 1910 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirkete Ait Toplam 7 Farklı Menkul Değer (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmekteydi. 1920'lerden Sonra Dünyaca Ünlü Shell Hakimiyetinde Faaliyetlerine Devam Etmiştir. 1925 Tertibi 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    La Societe par Actions Astra Romana-Petrol Endüstrisi. 1910 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirkete Ait Toplam 7 Farklı Menkul Değer (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmekteydi. 1920'lerden Sonra Dünyaca Ünlü Shell Hakimiyetinde Faaliyetlerine Devam Etmiştir. 1925 Tertibi 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • La Societe par Actions Astra Romana-Petrol Endüstrisi. 1910 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirkete Ait Toplam 7 Farklı Menkul Değer (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmekteydi. 1920'lerden Sonra Dünyaca Ünlü Shell Hakimiyetinde Faaliyetlerine Devam Etmiştir. 1925 Tertibi 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Farklı İmza Kombinasyonu.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    La Societe par Actions Astra Romana-Petrol Endüstrisi. 1910 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirkete Ait Toplam 7 Farklı Menkul Değer (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmekteydi. 1920'lerden Sonra Dünyaca Ünlü Shell Hakimiyetinde Faaliyetlerine Devam Etmiştir. 1925 Tertibi 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Farklı İmza Kombinasyonu.

    TLSatıldı
  • Societe Des Petroles De Kosmacz Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Doğu Avrupa'da Petrol Sondaj ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Societe Des Petroles De Kosmacz Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Doğu Avrupa'da Petrol Sondaj ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Sobniow Societe Anonyme Pour L'Etude Et L'Exploitation
de Gisements Petroliferes-Petrol Endüstrisi. 1924 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Polonya'nın Sobniow Havzasında Petrol Arama ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik İntifa Hisse Senedi.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Sobniow Societe Anonyme Pour L'Etude Et L'Exploitation de Gisements Petroliferes-Petrol Endüstrisi. 1924 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Polonya'nın Sobniow Havzasında Petrol Arama ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik İntifa Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Steaua Romana Societe Anonyme Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1895 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket Tarihi Campina Petrol Rafinerisinin de Sahibiydi. 1920'lerden Sonra Dünyaca Ünlü BP Petrol Şirketi Hakimiyetinde Faaliyetlerine Devam Etmiştir. 1924 Tertibi 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Steaua Romana Societe Anonyme Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1895 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket Tarihi Campina Petrol Rafinerisinin de Sahibiydi. 1920'lerden Sonra Dünyaca Ünlü BP Petrol Şirketi Hakimiyetinde Faaliyetlerine Devam Etmiştir. 1924 Tertibi 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Concordia Societe Anonyme Roumanie 
Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1924 Tertibi 250 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Concordia Societe Anonyme Roumanie Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1924 Tertibi 250 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Concordia Societe Anonyme Roumanie 
Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1922 Tertibi 2.500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Hisse Senedi.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Concordia Societe Anonyme Roumanie Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1922 Tertibi 2.500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Concordia Societe Anonyme Roumanie 
Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1924 Tertibi 2.500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Hisse Senedi.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Concordia Societe Anonyme Roumanie Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1924 Tertibi 2.500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı On'luk Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • The North Caucasian Oil Fields, Limited.-Petrol Endüstrisi. 1914 Yılında Londra Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Faaliyet Konusu O Dönemde Dünya Petrol Endüstrisinin Kalbi Olan Kafkasya Bölgesinde Petrol Arama Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirketin Ana Ortağı Dünyaca Ünlü Shell Şirketiydi. 1920 Tertibi 2,5 Sterlin Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    The North Caucasian Oil Fields, Limited.-Petrol Endüstrisi. 1914 Yılında Londra Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Faaliyet Konusu O Dönemde Dünya Petrol Endüstrisinin Kalbi Olan Kafkasya Bölgesinde Petrol Arama Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirketin Ana Ortağı Dünyaca Ünlü Shell Şirketiydi. 1920 Tertibi 2,5 Sterlin Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • The North Caucasian Oil Fields, Limited.-Petrol Endüstrisi. 1914 Yılında Londra Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Faaliyet Konusu O Dönemde Dünya Petrol Endüstrisinin Kalbi Olan Kafkasya Bölgesinde Petrol Arama Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirketin Ana Ortağı Dünyaca Ünlü Shell Şirketiydi. 1920 Tertibi 12,5 Sterlin Nominalli Hamiline Yazılı Tirmibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    The North Caucasian Oil Fields, Limited.-Petrol Endüstrisi. 1914 Yılında Londra Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Faaliyet Konusu O Dönemde Dünya Petrol Endüstrisinin Kalbi Olan Kafkasya Bölgesinde Petrol Arama Faaliyetlerinde Bulunmaktı. Şirketin Ana Ortağı Dünyaca Ünlü Shell Şirketiydi. 1920 Tertibi 12,5 Sterlin Nominalli Hamiline Yazılı Tirmibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • The Gleboff Grosny Petroleum Company, Limited.-Petrol Endüstrisi. 1910 Yılında Londra Merkezli Olarak İngiliz ve Rus Sermayedarlarca Kurulan Bu Şirketin Faaliyet Konusu O Dönemde Dünya Petrol Endüstrisinin Kalbi Olan Kafkasya Bölgesinde Yer Alan Grozni'de (Günümüzde Çeçenistan) Petrol Arama Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1920 Tertibi 25 Sterlin Nominalli Hamiline Yazılı Yimibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    The Gleboff Grosny Petroleum Company, Limited.-Petrol Endüstrisi. 1910 Yılında Londra Merkezli Olarak İngiliz ve Rus Sermayedarlarca Kurulan Bu Şirketin Faaliyet Konusu O Dönemde Dünya Petrol Endüstrisinin Kalbi Olan Kafkasya Bölgesinde Yer Alan Grozni'de (Günümüzde Çeçenistan) Petrol Arama Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1920 Tertibi 25 Sterlin Nominalli Hamiline Yazılı Yimibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Tramways & Eclairage Electriques de Vladicaucase
Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Kuzey Osetya Cumhuriyeti'nin Başkenti Olan Vladikafkas Kentinde Aydınlatma ve Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1900 Yılında Brüksel Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Şirketin 1903 Tertibi Yıllık %4,5 Faiz Getirili ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Tramways & Eclairage Electriques de Vladicaucase Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Kuzey Osetya Cumhuriyeti'nin Başkenti Olan Vladikafkas Kentinde Aydınlatma ve Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1900 Yılında Brüksel Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Şirketin 1903 Tertibi Yıllık %4,5 Faiz Getirili ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSatıldı
  • Les Tramways De Kiew Societe Anonyme Belge-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Les Tramways De Kiew Societe Anonyme Belge-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale De Tramways de Buenos-Ayres
Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Arjantin'in Başkenti Olan Buenos Aires Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1907 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Compagnie Generale De Tramways de Buenos-Ayres Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Arjantin'in Başkenti Olan Buenos Aires Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1907 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    TLSatıldı
  • Compagnie Du Tramway Du Mont Blanc Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler.1907 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Nominal Değer Daha Sonra 250 Franga Düşürülmüştür. Meşhur Monblan Dağı Eteğinde Kurulu Bu Tramvay Sistemi Fransa'da Deniz Seviyesinden 2000 Metre Yukarıda Hizmet Veren Tek Tramvay Sistemidir ve Halen Kullanımdadır.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Compagnie Du Tramway Du Mont Blanc Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler.1907 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Nominal Değer Daha Sonra 250 Franga Düşürülmüştür. Meşhur Monblan Dağı Eteğinde Kurulu Bu Tramvay Sistemi Fransa'da Deniz Seviyesinden 2000 Metre Yukarıda Hizmet Veren Tek Tramvay Sistemidir ve Halen Kullanımdadır.

    TLSatıldı
  • Societe Des Tramways De L'Ardeche Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Orta Fransa'da Yer Alan Ardeche Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Lyon Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Societe Des Tramways De L'Ardeche Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Orta Fransa'da Yer Alan Ardeche Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Lyon Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSatıldı
  • Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 25 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 25 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSatıldı
  • Compagnie Des Tramways De Nice Et Du Littoral
Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Compagnie Des Tramways De Nice Et Du Littoral Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSatıldı
  • Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler.1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1940 Tertibi İşlem Görmemiş ve Değişken Aded İçin Hazırlanmış Nama Yazılı Hisse Senedi Sertifikası. Annule (İptal) Kaşeli. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler.1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1940 Tertibi İşlem Görmemiş ve Değişken Aded İçin Hazırlanmış Nama Yazılı Hisse Senedi Sertifikası. Annule (İptal) Kaşeli. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    TLSatıldı